В Україні військовим пообіцяли перерахувати пенсії до 1 травня

В Україні військовим пообіцяли перерахувати пенсії до 1 травня
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко наголосив, що до початку наступного місяця всі пенсії військовим мають бути перераховані і виплачені в повному обсязі.

Про це інформує Урядовий портал.

«Нагадую, що стоїть завдання не просто здійснити перерахунок пенсій, а забезпечити виплату вже перерахованих пенсій військовим до 1 травня 2018 року. І це завдання має бути виконане. Я наголошую на персональній відповідальності як керівників силових структур, які мають надати Пенсійному фонду необхідні довідки для перерахунку пенсій, так і на персональній відповідальності керівників обласних управлінь Пенсійного фонду України за невчасне оброблення відповідних документів», - сказав Павло Розенко під час селекторної наради.

За словами Павла Розенка, станом на сьогодні в повному обсязі надійшли довідки про перерахунок пенсій фактично лише від Національної гвардії України, від Міністерства оборони - 99%, від МВС - 97%. Найменше довідок про перерахунок пенсій надійшло від СБУ, Мінінфраструктури, Мін’юсту та УДО.

Він додав, що з 544 тисяч пенсіонерів, які мають отримати перераховані пенсії, станом на сьогодні вже отримали відповідні підвищені виплати близько 316 тисяч осіб.

«...Ще раз наголошую – до 1 травня всі пенсії мають бути перераховані і виплати мають бути здійснені в повному обсязі», - підсумував Віце-прем’єр-міністр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні військовим пообіцяли перерахувати пенсії до 1 травня
11 квітень, 2018, 19:21