Під час «Забігу на шпильках» жінки зможуть обстежити молочні залози

Під час «Забігу на шпильках» жінки зможуть обстежити молочні залози
За декілька тижнів, 29 квітня, відбудеться масштабний захід «Забіг на шпильках», який пройде під гаслом «Проти раку грудей». Протягом трьох днів жінки матимуть нагоду пройти обстеження біля торгово-розважального центру ПортCity.

У Луцьку відбудеться важливий соціальний захід – «Забіг на шпильках». Організатори вирішили підняти тему раку молочних залоз, адже через невчасне обстеження щороку тисячі жінок передчасно помирають від страшної недуги.

Спільно з Благодійним фондом «СТОПРАК» та Волинським обласним онкологічним диспансером буде організоване безкоштовне обстеження для усіх охочих. Так, спеціальний автомобіль з медиками працюватиме протягом трьох днів – 27-29 квітня біля ПортCity з 10:00 до 17:00.

«Забіг на шпильках» відбудеться 29 квітня біля ПортCity.

Зареєструватися можна онлайн або безпосередньо під час заходу.

Довідково:

Торгово-розважальний центр ПортCity разом з спортивним клубом «Лучеськ» та Благодійним фондом «СТОПРАК» організовують масштабну подію. Реєстраційний внесок – 50 гривень. Кожен учасник отримує брендову футболку та номер для забігу.

Змагання відбудуться на дистанціях 500 та 100 метрів, окремо буде сформована чоловіча команда. Висота підборів має бути від 8 сантиметрів, сезонність – не важлива, тобто учасники самі мають змогу обрати: бігти у босоніжках, туфлях, чи чоботах. Усі зібрані кошти підуть на допомогу жінкам, що мають онкологічне захворювання молочних залоз.

До організації заходу долучилися партнери, зокрема під час забігу подарунки отримують не лише переможці. Так, буде чимало номінацій, наприклад: найкреативніший образ, найвищі шпильки, наймолодший та найстарший учасник та інші. За перемогу вони отримають подарунки від магазину «Фокстрот». Серед призів – мультиварки, блендери, тостери, чайники та Power Bank.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під час «Забігу на шпильках» жінки зможуть обстежити молочні залози
13 квітень, 2018, 01:54