Щодня на 102 телефонують тисяча волинян

Щодня на 102 телефонують тисяча волинян
За добу оператори служби «102» отримують щонайменше тисячу телефонних повідомлень від жителів Волині.

Про це повідомив речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль, - інформує Волинь24.

«Після виклику поліції, інформацію про кримінальні та інші правопорушення та надзвичайні події вносять в інформаційний портал Національної поліції», - каже Віктор Гомоль.

Він додає, що найбільше звернень надходить з 17:00 до 22:00. Трішки менше звернень з 10:00 до 21:00, а от найменше викликів – вночі й до 10:00.

«Роботу забезпечують 4 оператори, які працюють цілодобово. Це стандартна кількість операторів і вона розрахована відповідно до інтенсивності звернень, чисельності населення», - коментує речник поліції.

Віктор Гомоль каже, що бувають випадки, коли в один і той же час телефонує більше чотирьох людей, тоді ж на службі «102» спрацьовує автовідповідач, який просить зачекати реакції оператора.

«Коли водночас багато дзвінків – тоді встановлюється, хто телефонував. Буває, людина не захотіла чекати з’єднання з оператором чи обірвався зв'язок – встановлюється номер абонента і оператори передзвонюють їм, аби з’ясувати обставини. Жоден із таких дзвінків не залишається поза увагою операторів», - додав Гомоль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.