Низка навчальних закладів на Волині не обладнана протипожежним захистом

Низка навчальних закладів на Волині не обладнана протипожежним захистом
Волинські рятувальники виявили порушення правил пожежної безпеки у декількох навчальних закладах області.

12 квітня працівники органів державного пожежного нагляду УДСНС перевірили 14 об'єктів з масовим перебуванням людей, - повідомляє прес-служба УДСНС у Волинській області.

Зокрема, у загальноосвітніх закладах міста Устилуг та села Бубнів Володимир-Волинського району відсутня система протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація) та не проведена обробка дерев’яних конструкцій горища.

У дитячому навчальному закладі «Барвінок», що у с. Покащів Ківерцівського району, будівля не забезпечена блискавкозахистом. Також не проведене технічне обслуговування вогнегасників та відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання.

У ЗОШ №3 міста Рожище дерев’яні конструкції горища школи не оброблені вогнетривким розчином; відсутні протипожежні двері в приміщення електрощитової; відсутня автоматична пожежна сигналізація; пожежна водойма на території школи не заповнена водою.

У кафе «Класік», що у місті Ковелі - несправна система пожежної сигналізації; не провели випробування систем зовнішнього протипожежного водопроводу та не усі пожежні кран-комплекти укомплектовані пожежними рукавами та стволами.

За наявні порушення правил пожежної безпеки склали 9 протоколів про притягнення керівників та посадових осіб установ та закладів до адмінвідповідальності.

Перевірки об’єктів із масовим перебуванням людей тривають.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Низка навчальних закладів на Волині не обладнана протипожежним захистом
13 квітень, 2018, 17:26