Чоловік влаштував стрілянину в кафе, поранивши трьох людей

Чоловік влаштував стрілянину в кафе, поранивши трьох людей
У Любомлі чоловік влаштував стрілянину в кафе, поранивши трьох людей: як наслідок, хуліган отримав два роки іспитового терміну.

Стався інцидент в одному з кафе Любомля, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Як стало відомо, до компанії молодиків, які відпочивали там із своїми дружинами, приєднався п'яний товариш і почав нецензурно лаятися на адресу жінок. Чоловіки зробили йому зауваження, однак він на це не зважав. Згодом хуліган разом зі ще одним хлопцем із компанії вийшли на вулицю поговорити. У результаті між ними виникла суперечка – і нежданий гість отримав на горіхи.

Зухвалець вирішив такого не вибачати і миттю побіг до свого автомобіля, звідки дістав пістолет і почав стріляти: спочатку і бік кафе, а потім у людей. В результаті троє осіб отримали вогнепальні поранення.

Як зазначають у міліції, поранення трьох осіб за ступенем тяжкості відносяться до легких тілесних ушкоджень. Експертиза показала, що пістолет «ПМ – Т», з якого стріляв чоловік, є вогнепальною зброєю, переробленою для стрільби патронами несмертельної дії.

Любомльський районний суд, взявши до уваги те, що хуліган відшкодував потерпілим кошти, витрачені на лікування, та раніше у поле зору працівників міліції не потрапляв, присудив йому чотири роки позбавлення волі із дворічним іспитовим терміном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гм, гм... "пістолет «ПМ – Т»...вогнепальною зброєю, переробленою для стрільби патронами несмертельної дії" - пістолет "ПМ-Т" є зброєю самозахисту, виготовленою фабрично, застосовується для відстрілювання патронів 9mm P.A. з гумовою кулею. Зауважую, він не "перероблений", а модифікований з бойового "ПМ".
Відповісти
Що за прес-служба в МВС області? Такої "халтури" давно не було!:(
Відповісти
Я так розумію згаданий "хуліган" отримав пістолет легально. Інакше б на факт незаконного володіння зброєю звернули б увагу.
Категорій громадян, які мають можливість законно купити травмат не дуже вже й багато. Тим більше в райцентрі. Цікаво -- до якої з цих категорій відноситься пяний дебошир, який кладе матом на жінок, чіпляється до людей, отримує по морді, біжить до автомобіля (це ще й за кермом в стані алкогольного спяніння не боїться перебувати), виймає травмат, стріляє в людей і за це все в сукупності отримує "дитячі" два роки умовного. Не дуже вірю що журналіст. тоді залишається:
Народні депутати України (теж малоймовірно -- точніш нереально)
Особи, які є близькими родичами працівників суду та правоохоронних органів
Особи, які беруть участь у кримінальному судочинстві
Працівники правоохоронних органів
Громадяни, які беруть участь у охороні громадського порядку та державного кордону (покажіть-но мені на карті цей Любомль)
Деякі категорії держслужбовців.
А кажуть по селах мужики пють і дебощирять. Так вони хоч від безробіття... А "Продвінуте насєлєніє" власть імущих в цьому плані, бачу, не поступаються. Теж від незайнятості, мабуть.
Відповісти
"два роки іспитового терміну" за стрiльбу в суспiльному закладi???

Бл..., Уркаiна.
Відповісти
Вкрав у селі курку отримав 5 позбавлення. В нетверезому стані застосував зброю у громадському місці є поранені "два роки іспитового терміну" .............АААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!
Це П...ЦЬ Україна.

P.S.
Пістолет напевно теж залишили, він же виправиться, і все буде добре, ну подумаєш постріляв трохи :(
Відповісти
А це не Байцима пістолет часом? Може він десь під Любомлем на виборах в туалеті кафе знайшов, а людина й підібрала?
Відповісти
Останні новини
Чоловік влаштував стрілянину в кафе, поранивши трьох людей
07 лютий, 2013, 16:02