Лікарня, шахти, «Кроноспан»: Савченко «проінспектував» Нововолинськ

Лікарня, шахти, «Кроноспан»: Савченко «проінспектував» Нововолинськ
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко у рамках робочого візиту в Іваничівський район "проінспектував" низку закладів Нововолинська. Він приємно вражений промисловим потенціалом міста.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Так, очільник ОДА побував на шахті №9 «Нововолинська». Він зустрівся з керівниками ДП «Волиньвугілля», директорами шахт та профспілковим активом вугільних підприємств. Йшлося про діяльність підземних підприємств ДП «Волиньвугілля», нагальні проблеми галузі. Одним із основних питань стало звернення керівника дев’ятої шахти Володимира Юрківа про скасування наказу профільного міністерства від 2016 року про закриття шахти №9 «Нововолинська» і можливість використання зароблених коштів для закупівлі обладнання, стимулювання праці гірників та інші потреби, які стосуються цієї копальні. Вели мову про шахту «Бужанська» та про продовження будівництва шахти №10 «Нововолинська». Олександр Савченко пообіцяв сприяти тому, щоб підприємства продовжували працювати.

Цього дня голова найвищої виконавчої гілки Волинського краю ознайомився із виробничою діяльністю ТзОВ «Кроноспан-УА» та ТзОВ «БРВ-Україна». Опісля губернатор підкреслив, що приємно вражений промисловим потенціалом Новолинська. Також Олександр Савченко оглянув інфраструктуру міста, зокрема, спортивні об’єкти. Побував у Нововолинській міській лікарні. Відзначив, що нововолинський медичний заклад відповідає усім критеріям, які визначені сьогодні для центру госпітального округу.

У ході спілкування з міським головою Віктор Сапожніковим Олександр Савченко обіцяв допомагати у вирішенні важливих для міста соціально-економічних питань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лікарня, шахти, «Кроноспан»: Савченко «проінспектував» Нововолинськ
15 квітень, 2018, 02:43