Найгучніші кінопрем'єри вихідних. ВІДЕО

Найгучніші кінопрем'єри вихідних. ВІДЕО
Українських кіноманів чекає на рідкість багатий вікенд – в прокат виходить одразу десять фільмів.

Серед них є фільми на будь-який смак: від ліричного мюзикла – до кривавого трилера, від наївної анімації – до психологічної драми і від динамічної комедії – до сентиментального жахастика, пише Gazeta.ua.

Контрастно різниться і якість цих фільмів: одні показувались в Каннах та номінуються на "Оскар", а інші отримали не більше 5 балів на IMDb.

Знедолені

"Наші стежки ще перетнуться" - говорить головний герой стрічки Жан Вальжан своєму ворогові – інспекторові поліції Жаверу.

Франція, XIX століття, збіглий каторжник Жан Вальжан довгі роки має ховатись від переслідування. На думку інспектора поліції Жавера, злодії ніколи не виправляються на добрих людей і на все життя лишаються покидьками. Паралельно розвивається історія нещасливої Фантіни, яка має важко працювати задля того, щоб прокормити свою маленьку дочку Козетту. Долі цих людей дивним чином переплітаються на тлі Великої Французької Революції.

"Стрічка пробуджує дуже сильні та хвилюючі почуття. Однак в цьому заслуга не стільки самого фільму, скільки роману-першоджерела" - Wall Street Journal.



Хапай і біжи


"Коли гівно потрапляє у вентилятор – біжіть!" - проголошує неофіційний салоган фільму.

Грабіжник банків Чарлі живе як і всі звичайні люди. Однак право на це йому дає прискіпливий нагляд місцевої поліції. Копи охороняють Чарлі від його напарників, які в будь-який час можуть вийти на слід чоловіка та помститись йому за те, що він перейшов на бік правоохоронців. Та одного разу сам Чарлі порушує правила перебування під охороною і виїжджає зі свого маленького містечка. З цього моменту його життя перетворюється на божевілля: на його слід виходять кримінальні друзі, неврівноважений поліцейський, що змушений охороняти Чарлі та купа інших дивакуватих персонажів.

"На думку авторів цієї комедії, головне задоволення в житті – це їзда на спортивних авто та жарти про гомосексуалізм. Якщо ви теж так вважаєте – ця стрічка саме для вас" - Daily Telegraph.



Магазин самогубств

"Всі хворі на голову люди – запрошуються в цей магазин" - описує оповідач цього фільму магазинчик, навколо якого обертається сюжет.

Існує одне дивне мультяшне містечко, де живуть виключно нещасливі люди. Живуть вони недовго, адже у їхнього існування немає геть ніякого сенсу і переважна більшість намагається якнайскоріше вчинити самогубство. Тож найпопулярнішим магазином в цій місцевості стає "Магазин самогубств", власники якого отримують високі прибутки. Та одного разу в їх сімействі народжується хронічно-щасливий малюк, з появою якого у них починаються великі проблеми.

"Перша половина стрічки хоч і дуже мила, проте млява. Друга – більш зловісна і жорстка. А кінцівка – невибачно банальна" - Eye for Film.



Ренуар. Останнє кохання

"Біль проходить, а краса лишається – якщо ти це не зрозумієш, то тобі ніколи не відчути життя по справжньому" - говорить престарілий Ренуар.

Останньою музою Огюста Ренуара стає чарівна натурщиця на ім'я Андре. Живучи подалі від міста, він знаходиться в гармонії з собою та своєю творчістю. Та одного разу приходить звістка, що його сина Жана поранено на фронті. Ще через деякий час хлопець з'являється в домі свого батька. Жан одразу закохується в привабливу натурщицю. З цього моменту спокій в домі митця зникає.

"Монументальні особистості Ренуара-художника та Ренуара-режисера показані тут, як звичайні люди, а їх творчі пошуки – як потік звичайних побутових подій" - Variety.



Великі надії

"Вона вирвала моє серце і замінила його шматком льоду" - говорить Естела про свою матір.

Хлопчик на ім'я Піп живе зі своєю сестрою та її чоловіком. Його батьки померли, через що він відчуває себе безнадійно самотнім. Тому він проводить багато часу на їх могилі. По сусідству з Піпом живе підступна сімейка міс Хевішем та її дочки Естели. Останні розважаються тим, що розбивають серця чоловіків. Одного разу під їх приціл потрапляє і без того нещасливий Піп.

"Цей діккенсівський роман так часто переносили на широкі екрани, що поява цієї стрічки має хоч чимось відрізнятись. Натомість більшість епізодів виявились тут пом'якшеними" - Daily Mail.



Група 7

"Якщо я тебе ще хоч раз побачу - вб'ю" - говорить поліцейський одному з наркоманів, і після цієї фрази розумієш, що такий, як він може запросто вбити людину.

Кінець 1980-х років, Севілья, південь Іспанії. Спеціально до всесвітньої виставки Експо-92 в цьому регіоні створено Групу 7, мета якої – викоренити проституцію та наркобізнес. Четвірка чоловіків, які входять в цю групу, з успіхом виконують вказівки свого керівництва, хоч для цього їм самим неодноразово доводиться порушувати законодавство. З часом робота цих людей робить їх не менш жорстокими ніж їх жертви-правопорушники.

"Стрічка захоплює своєю динамікою, що кипить між чотирма дуже небезпечними персонажами" - Variety.



Нестримний

- Не можна просто так взяти і вбити людину.

- Я взяв і вбив – коментує свій стиль роботи головний герой.

Досвідчений кілер Джиммі Бобо планував поставити хрест на своїй кар'єрі. Однак саме в цей момент його напарника вбиває маніяк. Згодом Джиммі зустрічає поліцейського, який також втратив свого напарника через свавілля цього маніяка. Скооперувавшись, вони шукають слід кілера, на руках якого кров їх напарників. Однак, поки вони знайдуть його – їм доведеться перебити багатьох людей.

"Від цього екшн-варива чекаєш набагато більшого, адже в головній ролі Сталоне, а в режисерському кріслі – Волтер Хілл. Однак мене, як і багатьох інших, чекає розчарування" - Rolling Stone.



Шукачі могил 2

"Ми повернулись після довгої рекламної паузи. Інших членів знімальної групи більше з нами немає" - говорить головний герой стрічки про своїх друзів, котрих розірвали кровожерливі монстри.

Як і в попередній частині цієї франшизи, компанія молодих людей відправляється на пошуки пригод. Ініціатор цієї "прогулянки по могилах" - хлопець, який не повірив у те, що всі ці монстри і містичні речі, що відбувались в першій частині – існують насправді. Тож тепер йому доведеться на власному досвіді пересвідчитись в усій цій чортівні психіатричного шпиталю з першого фільму.

"У другій частині цієї франшизи практично не лишилось місця для атмосфери, яка вигідно відрізняла перший фільм. Як результат – стрічка практично не жахає" - Variety.



Техаська різанина бензопилою 3D

"У зла багато облич" - говориться в салогані стрічки. Кровожерливого маніяка, який вбивав людей за допомогою бензопили, нарешті впіймали і тепер намагаються засудити.

Проте місцеві жителі хочуть вбити його без зайвої бюрократії. Коли розгнівані люди прилаштовують шибеницю для маніяка, хтось раптом підпалює будинок серійного вбивці і всі, хто в ньому знаходився – гинуть. Через певний час вбивства за допомогою бензопили відновлюються. Хто стоїть за новими жертвами: старий маніяк, якому вдалось вижити після страшенної пожежі чи новий божевільний душогуб.

"Спроба авторів стрічки надати маніякові шкіряне обличчя – помилкова затія. Він страшить більше, коли лишається загадкою" - Toronto Star.



Гладіатори Рима

- Ти не казала, що після бою лишиться тільки один.

- Я хотіла тебе здивувати – відповідає тренер головного героя, прекрасна Діана.

Після страшного виверження вулкану маленький Тім лишається сиротою. Однак небайдужий генерал Кірон, котрий відправляє хлопця в школу гладіаторів. Спочатку Тім зовсім не хоче навчатись і починає ледарювати. Проте згодом він зустрічає красуню Діану, яка всерйоз береться за його тренування і готує до найстрашнішого бою. Натхнений своїм новим тренером, Тім вперто йде до своєї цілі.

"Тим, хто розбещений крупнобюджетними голлівудськими анімаціями ця стрічка навряд сподобається" - ComingSoon.it.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому досі на укр. мову не можна було перекласти??????? Що це за таке неоперативність???
Відповісти
Останні новини
Найгучніші кінопрем'єри вихідних. ВІДЕО
07 лютий, 2013, 19:00