Нардеп з Волині оприлюднив звіт за перший квартал 2018 року

Нардеп з Волині оприлюднив звіт за перший квартал 2018 року
Народний депутат Ігор Лапін відвідав всі засідання Верховної Ради у І кварталі 2018 року. Також Лапін був присутній на всіх засіданнях комітету з питань правової політики та правосуддя та Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації, де він є першим заступником голови.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

Є напрацювання і в законотворчій роботі. Так, Ігор Лапін за І квартал цього року подав проект закону №7507 «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо зміни територіальної підсудності в окремих кримінальних провадженнях в умовах агресії Російської Федерації). Окрім того є співініціаторм ще 4 законопроектів.

За звітній період народний обранець подав 4 депутатські запити, розглянув 193 звернення та 104 звернень було направлено нардепом.

Згідно з законодавством України, Ігор Лапін проводить особистий прийом громадян – 3 прийоми було в звітному кварталі.

В звіті Лапін також вказав і участь в круглих столах. Так, парламентар був на обговорені питань щодо права військовослужбовців на справедливий суд; на засіданні комітету, де розглядалось питання щодо вдосконалення судово-експертної діяльності в Україні у контексті судової реформи. Також був учасником круглого столу на тему «Застосування експертиз в стратегіях захисту». Нагадаємо, що питання захисту прав військових та реформування сфери судової експертизи в числі пріоритетних в роботі Ігоря Лапіна.

Народний депутат активно доносить свою думку та розповідає про діяльність в ефірах телеканалів та в ЗМІ – 57 виступів на ТВ та більше 114 інтерв’ю та статей в газетах та інтернет-ЗМІ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нардеп з Волині оприлюднив звіт за перший квартал 2018 року
16 квітень, 2018, 15:51