Виявили порушення пожежної безпеки у школах і дитсадках на Волині

Виявили порушення пожежної безпеки у школах і дитсадках на Волині
Рятувальники на Волині виявили чимало порушень пожежної безпеки на об’єктах із масовим перебуванням людей, зокрема у школах і дитсадках.

Про це повідомили в управлінні ДСНС в області.

Працівники державного пожежного нагляду сьогодні, 16 квітня, перевірили 19 об’єктів із масовим перебуванням людей на Волині. Під час обстежень виявлені також і порушення правил пожежної безпеки.

Зокрема в ТЦ «Варшавський» у Луцьку шляхи евакуації захаращені меблями та обладнанням, системи протипожежного захисту перебувають у несправному стані, а сходові клітки та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.

У дитсадку в селі Зимне Володимир-Волинського району не проведений замір опору ізоляції електричної мережі та не проведене обслуговування наявних вогнегасників. У садочку №2 у Камені-Каширському відсутня система пожежної сигналізації, дерев’яні елементи покрівлі не оброблені вогнезахисним розчином, несправна система внутрішнього протипожежного водопостачання.

А в дитячому садку села Терешківці Горохівського району відсутня система пожежної сигналізації, не проведено технічне обслуговування первинних засобами пожежогасіння.

В закладах дошкільної освіти №1 та №3 в Маневичах не встановлено систем пожежної сигналізації, дерев'яні конструкції горищ будівель не оброблені вогнетривким розчином.

Також рятувальники перевірили декілька шкіл. Зокрема в НВК № 1 у Камені-Каширському – несправна система пожежної сигналізації, недостатньо вогнегасників. У школі №1 в Рожищі нема автоматичної пожежної сигналізації, несправна система блискавкозахисту.У школі в селі Терешківці відсутня система пожежної сигналізації, не проведено технічне обслуговування вогнегасників, дерев'яні конструкції горища будівлі не оброблені вогнетривким розчином.

Тож рятувальники готують документи для припинення експлуатації окремих будівель та споруд у зв’язку з їх незадовільним протипожежним станом і наявністю недоліків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Виявили порушення пожежної безпеки у школах і дитсадках на Волині
16 квітень, 2018, 22:09