П’яному автомийнику загрожує до 15 років тюрми за розтрощене авто Медведчука

П’яному автомийнику загрожує до 15 років тюрми за розтрощене авто Медведчука
П’яний автомийник розбив автомобіль Віктора Медведчука. Позашляховик Mercedes-Benz представницького класу потрапив у подвійну ДТП.

Про це пише ТСН.

Кажуть, машину на автомийці залишила дружина Медведчука - Оксана Марченко. Після цього нетверезий працівник автомийки вирішив покататися на чужому авто. Крім адміністративного штрафу за скоєння ДТП та кермування в нетверезому стані і без документів, чоловіку загрожує реальний строк за викрадення машини.

"Чорний Mercedes-Benz на світлофорі доганяє мікроавтобус, а той чіпляє «Ланос». Водій позашляховика взагалі не гальмував", - говорять свідки. І покинувши авто намагався втекти з місця пригоди, проте був настільки п’яний, що просто сховався за найближчим стовпом.

«Як зазначили експерти, у нього в 10 разів перевищувала норму алкогольного сп’яніння. Він зовсім неадекватний», - зазначають свідки.

Звичайна аварія з п’яним кермувальником могла стати черговою ДТП у зведеннях поліції. Проте замість високопосадовця чи мажора за кермом елітного авто сидів автомийник, який вирішив покататися на машині клієнта. Пікантності ситуації додає власник машини.

За даними реєстру позашляховик, чорного кольору, 2010 року випуску належить Віктору Медведчуку. Новенька машина такого класу коштує від 4 мільйонів гривень, із восьмирічним пробігом – удвічі дешевша.

Викрасти і розбити автомобіль кума Путіна коштуватиме автомийнику дорого. Крім адміністративного штрафу за скоєння ДТП та кермування в нетверезому стані і без документів, чоловіку загрожує реальний строк за викрадення машини.

«За відкритим провадженням від 10 до 15 років позбавлення волі», - кажуть правоохоронці.

Бампер, радіатор, фари – ремонт авто обійдеться в десятки тисяч доларів. Чиїм коштом відновлюватимуть машину в родині Медведчуків поки що не говорять.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби це не була машина Медведчука, то нікого б і не посадили.
Відповісти
Останні новини
П’яному автомийнику загрожує до 15 років тюрми за розтрощене авто Медведчука
17 квітень, 2018, 10:11