У Ковелі попрощались із Настусею Абрамчук

У Ковелі попрощались із Настусею Абрамчук
У ковельському Свято-Троїцькому соборі попрощались із Настею Абрамчук, яка померла від онкологічного захворювання. В Ковельській школі №2, де навчалася дівчинка, на її честь пролунав символічний останній дзвоник.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Про хворобу дівчинки дізнались у грудні 2016-го року. Тоді медики виявили у Насті злоякісну пухлину головного мозку. На початку цього року дівчинку прооперували в турецькій клініці: видалили більшу частину пухлини. Після цього розпочали курс реабілітації. Однак, дитині стало гірше. Через високу температуру її перевели до реанімації. За життя онкохворої дівчинки до останнього боролися родина та волонтери, які збирали кошти на лікування. Але, врятувати дівчинку – не вдалось.

"Я до останнього перед операцією до неї ходила і займалась індивідуально, тому що хоч вона і другий клас, але по програмі ще йшла першого. Вона мене так чекала кожного дня. І ви знаєте, ми такі близькі стали... Я до останнього не можу повірити, що її нема з нами", - розповіла перша вчителька дівчинки Ольга Матвіюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі попрощались із Настусею Абрамчук
17 квітень, 2018, 12:47