У Луцьку знову смердить

У Луцьку знову смердить
Жителі Луцька вкотре скаржаться на сморід. Про це лучани пишуть у соцмережах, а також скаржаться, телефонуючи на «гарячу лінію» Луцькради.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost у групі оперативного реагування «15-80», яка діє на базі Центру надання адміністративних послуг, розповіли, що протягом двох днів було 5 звернень щодо смороду в місті.

Так, учора, 16 квітня, було 4 звернення. Вони стосувалися неприємного запаху на вулицях Роговій, Гірній, Ужвій та Гулака-Артемовського.

Сьогодні ж, 17 квітня, було одне звернення щодо цієї проблеми. Воно стосувалося смороду на вулиці Вороніхіна.

Відомо, що про усі скарги проінформували «Луцькводоканал» та відділ екології Луцької міської ради.

У групі ж «Теревені про Луцьк» у Facebook лучани пишуть, що чують сморід в районі ДПЗ, цукрового заводу і 33-го кварталу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки сєпарам! Чамадан - вокзал...
Відповісти
Пустовіту і Поліщуку ПАХНЄ
Відповісти
В Липлянах,що поруч з очисними спорудами міста Луцька смердить так , що жити в такому мальовничому селі ,стає нестерпно а особливо тоді,коли майже кожого ранку оранжевий "смердовоз" випорожняється у перший відстійник(карту) ,що найдлижче до села.А чому його не викачує для очистки,а зразу ж у відстійник ,можна ж тільки догадуватись...гроші в кишенях не смердять.. Де ж обіцяні мільйони на модернізацію??? Проводи були на кладовищі,що поруч відстійників за три метри,то соромно було перед родичами з Чехословачини та Польщі... Мужновладці міста Луцька,звертаємось до В А С ,воду в нас отруїли луцькими стоками .Стир в катастрофічному стані а ми за воду платимо втри дорога місту і ви все знаєте і обіцяєте , то робіть хоть що небудь.. Сморід від цих очисних і в Луцьку ,навіть в центрі міста відчувається запах,коли вітер подує...
Відповісти