Шахтарі здивовані диспропорцією фінансуванням зарплат

Шахтарі здивовані диспропорцією фінансуванням зарплат
Гірники 9 шахти Нововолинська зустрілися з керівником ДП «Волиньвугілля» Андрієм Пилипюком. Питання, що турбували шахтарів – куди йдуть гроші за продане вугілля і підвищення заробітних плат працівникам.

Цікавилися гірники і майбутньою роботою, адже в серпні дозвіл на видобуток корисних копалин закінчується, - повідомляє ВРД НСТУ.

Голова первинної незалежної профспілкової організації Василь Гура розповів: «Мова йшла за те, щоб вони надали інформацію, куди були потрачені кошти за реалізацію вугілля з 9-ї шахти. Я вже дві неділі не можу ні в письмовому, ні в усному вигляді цієї інформації добитися. Пилипюк сьогодні зупинив роботу підприємства, проігнорувавши вимоги працівників шахти. Не захотів приїхати на шахту і це все розказати на підприємстві».

«По грошах найцікавіше, що шахті «Бужанській» отримала 40% авансу за березень, а шахта № 9 – 2%. Хоча за березень шахта видобула вугілля на суму 15,6 мільйона гривень, а шахта «Бужанська» - на 5 мільйонів гривень.але точка кипіння закінчиться тоді, коли реально буде заборгованість із зарплати, тобто з 1 травня», - додав він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шахтарі здивовані диспропорцією фінансуванням зарплат
18 квітень, 2018, 05:16