Помста за брата: подробиці моторошного нападу на Волині

Помста за брата: подробиці моторошного нападу на Волині
Стали відомі деталі резонансної спроби вбивства пенсіонера у селі Хрипськ Шацького району.

Про це пише Перший.

Новина про те, що 26-річний чоловік намагався вбити пенсіонера, облетіла усі ЗМІ. Однак подробиці жахливого випадку правоохоронці не розголошували.

Але з ухвали Луцького міськрайонного суду про застосування запобіжного заходу до підозрюваного стали відомо деякі обставини інциденту.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння в будинку своєї матері. У захмелілій голові виник задум вбити сусіда. Чоловік згодом розповів слідчим, що основна мета злочину - помста за вбивство свого брата.

У хліві чоловік знайшов господарські вила. Вже коли стемніло, пробрався до будинку пенсіонера: вибив віконну шибку, відчинив зсередини вхідні двері та проник до будинку.

«Утримуючи обома руками вила підійшов до чоловіка та діючи умисно… наніс останньому один удар двома зубами вил в область голови заподіявши при цьому останньому тілесні ушкодження у вигляді колотої рани лівої щоки, колотої рани шиї справа», - йдеться в ухвалі слідчого судді Луцького міськрайонного суду Олега Ющука.

Однак він не довів злочинного умислу до кінця. Постраждалому надали медичну допомогу і врятували від смерті. А нападника затримали і оголосили йому про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст. 15 та ч.1 ст.115 КК України, яка передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 30 травня цього року включно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Помста за брата: подробиці моторошного нападу на Волині
18 квітень, 2018, 07:56