Змінила схему руху луцька маршрутка № 32

Змінила схему руху луцька маршрутка № 32
У Луцьку змінили схему руху автобусів за маршрутом № 32.

Про це стало відомо 18 квітня під час засідання виконкому міської ради.

Цей маршрут матиме назву «Львівська (Електромережі) – с.Липини». Автобуси курсуватимуть у прямому та зворотному напрямках таким чином:

Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Шопена, Перемоги, Соборності, В’ячеслава Чорновола, Ветеранів, Відродження, Рівненська, Теремнівська, с. Липини (місця міжзмінного відстою на вул. Львівській (Електромережі) та у с. Липини).

Передбачається, що інтервал руху автобусів у години «пік», як у будні, так і у вихідні та святкові дні, становитиме 12 хвилин.
На цей маршрут наразі вдруге оголосили конкурс, оскільки під час першого разу охочих його облуговувати не було.

Нагадаємо, раніше маршрутка курсувала у прямому та зворотному напрямках за такою схемою: Окружна, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Богдана Хмельницького), Волі, Шопена, Перемоги, Соборності, В’ячеслава Чорновола, Ветеранів, Відродження, Рівненська, Теремнівська (місця міжзмінного відстою на вул.Окружній та вул.Теремнівській).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все прикрасно но не треба відродження повна і на рівненській нахай їхала на січова там багато люди живуть ніякого автобус не їде до січова
Відповісти