Головний транспортник Луцька отримав «прочухан» за погану доповідь

Головний транспортник Луцька отримав «прочухан» за погану доповідь
Проведуть службове розслідування щодо начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Віктора Кукішева, оскільки той неналежним чином підготувався до доповіді.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання виконкому міської ради.

Під час розгляду проекту рішення «Про затвердження переліку зупинок на автобусних маршрутах та маршрутах електротранспорту» Віктор Кукішев не зміг відповісти на питання членів про доречність встановлення та перенесення окремих зупинок.

Приміром, виявилося, що згідно з проектом у Луцьку мали б встановити зупинки, де нема маршрутів транспорту. Ірина Чебелюк не отримала чіткої відповіді на запитання, який принцип лежить в основі нового розташування зупинок та яким документами регулюються зміни.

Михайло Щур також був обурений, чому хочуть демонтувати зупинку біля собору на проспекті Соборності, якою у великі релігійні свята активно користуються віряни, багато з яких – пенсіонери, тож їм важко долати відстань до іншої найближчої зупинки.

Отож секретар міської ради Григорій Пустовіт доручив провести службове розслідування та притягнути до відповідальності начальника управління транспорту та зв’язку за неготовність доповідати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Головний транспортник Луцька отримав «прочухан» за погану доповідь
18 квітень, 2018, 11:00