Подробиці кривавої різанини у російській школі. ФОТО

Подробиці кривавої різанини у російській школі. ФОТО
Дев'ятикласник, який влаштував різанину і підпал у школі №1 башкирського Стерлітамака, планував свій напад заздалегідь і розповідав про це у соцмережах.

Скріншот його листування оприлюднено на Telegram-каналі Mash, - пише ТСН.

Як повідомляють ЗМІ, нападником є учень корекційного класу Артем Тагіров, який мстився іншим школярам за знущання. Зокрема повідомляється, що під час обшуків у хлопця знайшли список його кривдників із зазначенням, хто і яку образу йому завдав. Про підготовку нападу хлопець попереджав знайомих у "ВКонтакте" ще за рік, а також за місяць до трагедії.

Крім цього з’ясувалося, що Артем публікував на своїй сторінці у "ВКонтакте" фотографії з нацистською свастикою і був активним учасників груп "колумбайнерів" - послідовників двох старшокласників американської школи "Колумбайн" у штаті Колорадо, які 20 квітня 1990 року напали на учнів та вчителів, озброївшись саморобною вибухівкою та стрілецькою зброєю, тоді загинули 13 людей, нападники також застрелились.
Нині у соцмережах вже з’явилися фото з місця події: на них видно закривавлену підлогу та згорілий клас.

Наразі слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу проти 17-річного хлопця за ознаками замаху на вбивство двох і більше осіб.

"Встановлено, що раніше були звернення до органів профілактики злочинів неповнолітніх щодо агресивної поведінки 17-річного підлітка", - заявили у відомстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скрєпи тріщать по швах.
ну зараз почнуть до школи іграшки і квіти нести, по ТБ плакати і робити шоу, а через місяць там все буде як і раніше, до нового відморозка, вихованого режимом духовних скрєп.
Відповісти