Хто крокує до Європи швидше за інших?

Хто крокує до Європи швидше за інших?
Мережа «АТБ» втілює в своїй діяльності найсучасніші рішення світової галузі торгівлі, не відстаючи від провідних закордонних колег.

Ні для кого не є секретом, що мешканці нашого регіону дуже вимогливі до сервісу, бо дізналися про європейські стандарти значно раніше, ніж люди з інших областей України. Не виключено, що саме наша вибагливість стала запорукою успіху торговельної мережі «АТБ» на Волині, оскільки для цього підприємства високі вимоги до себе є звичною справою. Ба більше – ця компанія не припиняє вдосконалюватися та розвиватися, навіть маючи статус галузевого лідера у масштабах усієї держави: наразі в 242 українських містах працюють 929 маркетів цієї мережі; щодня (!) до «АТБ» ходять на закупи понад три мільйони українців.



Впровадження передових технологій, концепцій і практик – новий тренд у розвитку формату «дискаунтер» у цивілізованих країнах. І в цьому питанні найвідоміша вітчизняна мережа не пасе задніх.



«Поряд з такими європейськими лідерами, як Lidl і Aldi, компанія «АТБ-маркет» розглядає цей розвиток як провідний напрям своєї інвестиційної діяльності на найближчі роки. Зокрема, йдеться про те, що одним із пріоритетних завдань компанії є модернізація магазинів торговельної мережі», – зазначає Борис Марков, голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ».

Аби краще розуміти, про що каже експерт, досить побачити оновлені магазини мережі. Вони не схожі на звичні «АТБ»: використано інші кольори в оформленні, в торгових залах більше місця, вдосконалено сервіс, покупцям надають додаткові послуги тощо. Фахівці гідно оцінюють зміни, адже в оновлених маркетах встановлено холодильне та морозильне обладнання останнього покоління, новітня система освітлення, побудована на базі LED-технологій; впроваджено технології утеплення, опалення та рекуперації енергії, які скорочують до 70% витрати на опалення. «Оновлені магазини «АТБ» – це свого роду експериментальний майданчик, де впроваджено сучасні рішення у сфері роздрібної торгівлі, будівництва та енергозбереження», – пояснює Борис Марков.

За його словами, відкриття подібних торговельних точок не є початком розвитку абсолютно нового формату магазинів, це лише оновлення чинної концепції дискаунтерів. Іншими словами, розширюється площа магазинів, збільшується викладка товарів, створюються комфортніші умови для покупців. Але ціни залишаються тими самими – обґрунтованими та доступними для українців із різним рівнем доходів.

Звичайно, багато мешканців Волині, де вже працює п’ять маркетів «АТБ», хотіли б також побачити оновлені магазини мережі в їхніх містах. Можна прогнозувати, що чекати залишилося не так вже й довго. Компанія поступово реконструюватиме діючі торговельні точки. У поточному році по всій країні такі зміни відбудуться у 50 маркетах. Крім того, всі нові магазини (площею від 800 кв. м) одразу відкриватимуться у новій концепції. Якщо сьогодні загальна кількість «диво-АТБ» становить трохи більше чотирьох десятків, то вже до грудня цей показник істотно зросте.

Ну а пересічні покупці отримають не просто комфортне обслуговування, а й європейський сервіс, якого так прагнуть. Адже мешканці Волині мають підвищені вимоги до комфортності закладів торгівлі. Вважаємо, що «АТБ» ці вимоги задовольнить якнайшвидше.

Автор - Микола ІВАНЕНКО.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.