2-річний хлопчик помер, вдавившись повітряною кулькою

2-річний хлопчик помер, вдавившись повітряною кулькою
У Ковелі через повітряну кульку померла 2-річна дитина: залишки луснутої кульки малюк запхав собі до роту, від чого і вдавився.

Лихо сталося вечірньої пори, повідомляє НТН.

Маленький Павлик із батьками бавився гумовою кулькою. В якусь мить вона луснула і дорослі пішли до іншої кімнати по нову. Саме за ці кілька секунд малюк устиг запхати до рота гумове шмаття. Що дитині зле, помітили, коли з рота малого потекла помаранчева піна, й бідолаха впав на підлогу. Спершу батьки намагалися самотужки прочистити дихальні шляхи, а коли не змогли - викликали швидку.

"Прибули на місце за три хвилини. Але, на жаль, не дивлячись на усі зусилля, дитину врятувати не вдалося. За попередніми даними, попала надувна кулька в дихальні шляхи і в дитини наступила асфіксія. Він проводив реанімаційні дії: намагався механічним шляхом дістати це стороннє тіло, але не вдалося", - розповів Сергій Палайда, керівник служби швидкої допомоги.

Втім, залишки гуми з гортані дитини витяг уже судмедексперт.

Нині за малим Павликом у Ковелі тужить уся вулиця. Потерпають люди і за психічний стан молодого подружжя, яке дуже чекало на первістка, зазначається у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.