В Україні хочуть відмінити жовтий сигнал світлофора

В Україні хочуть відмінити жовтий сигнал світлофора
В уряді доручили низці відомств опрацювати питання щодо відміни жовтого сигналу світлофора та у разі необхідності винести відповідне питання на засідання Кабінету міністрів.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк на своїй сторінці у Facebook, - передає УНН.

"Прем'єр-міністр підтримав моє звернення та доручив Мінінфраструктури, МВС, Національній поліції, Укравтодору та Укртрасбезпеці, опрацювати питання щодо відміни жовтого сигналу світлофора, та у разі необхідності винести відповідне питання на засідання уряду", - повідомив він.

На його думку, це дуже правильна ініціатива, "тому що, проаналізувавши останні резонансні ДТП, всі вони пов'язані з проїздом на жовтий сигнал світлофору. Багато країн у світі відмовляються від жовтого сигналу світлофора, має бути лише червоний і зелений і сама жорстка відповідальність за порушення проїзду на забороняючий сигнал", - підсумував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як же ж я буду на свому 2.0 ТДІ взувати всіх на старті????? це ж на дорозі час від часу зупинятися прийдеться.
Відповісти
Мда... Виходить, закон приймуть, виділять кошти на нові світлофори, відповідно половину цих грошей вкрадуть і всі щасливі.
Відповісти
"Розум, розум, де ти є?"
Жовтий - теж ЗАБОРОННИЙ СИГНАЛ!
Відповісти
Якщо дебіл від народження ,то ніякі відміни не допоможуть ,а на дорогах таких дебілі до 30 % ,іще процентів 20 з купленими правами .
Відповісти
Чесно кажучи брєд,тому що скрізь є жовтий сигнал світлофора і все в порядку, для чого знов виділяти гроші на «що-небудь» так аби було кому вкрасти!!!? А що нам дасть те що відмінять жовтий? Той хто дотримується пдр і надалі буде дотримуватися а кому пох на пдр так і буде пох! І інспекторам поліції треба патрулювати з включеним відеорєєстратором а не коли зупиняє і каже що ви проїхали на жовтий а коли попросиш відеофіксацію правопорушення а в нього відповідь відео нема але «я бачив» та соло що він бачив....
Відповісти
Зайцева поіхала на чeрвоний, то трeба і чeрвоний забороняти
Відповісти
Останні новини
В Україні хочуть відмінити жовтий сигнал світлофора
18 квітень, 2018, 15:55