Луцький технічний коледж відзначив 40-річний ювілей

Луцький технічний коледж відзначив 40-річний ювілей
Колишнє училище №2, яке за 40 років шляху "виросло" до Технічного коледжу Луцького національного технічного університету, святкує свій ювілей.

Дійство з цієї нагоди відбулось 18 квітня у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Святкувати разом із коледжем прийшли представники університету, влади, духовенство та громадськість, а академічний камерний оркестр «Кантабіле» подарував глядачам музичну насолоду.



Директор коледжу Олег Герасимчук розповів, що нині технічний коледж – це навчальний заклад, робота якого спрямована на забезпечення якісної підготовки майбутніх фахівців.



«Людство завжди матиме потребу в красі та вишуканості, яку створюватимуть наші дизайнери, модельєри, швеї та флористи. Завжди буде необхідність у фахівцях, які будуть вдалими менеджерами. Тому ми робимо акцент на актуальних професіях, які будуть затребуваними в майбутньому», - додав він.

Матеріально-технічного забезпечення коледж має достатньо, переконаний Олег Герасимчук, проте нестачу нового та сучасного обладнання відчувають.

«Ми маємо амбіційні плани, щоб стати потужним професійним центром. Але необхідно ще дуже багато над цим працювати», - додав він.

Ректор ЛНТУ Петро Савчук у своєму виступі наголосив, що Луцький технічний коледж - це та сучасна структура, яка є невід’ємною складовою ступеневої освіти та формування нової системи.



«Розпочинаючи від перших років створення цього закладу і дотепер, завданням коледжу є підготовка молодших спеціалістів. До того ж, коледж має плани щодо підготовки молодших бакалаврів та впевнено крокує в розвитку професійної освіти. Це той приклад, який показує, чому у системі збережена система ступеневої підготовки», - сказав він та привітав «ювілярів».

Опісля ж відбулось нагородження працівників Технічного коледжу Луцького національного технічного університету. Вітали як представників викладацького складу, так і інших працівників навчального закладу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей навчальний заклад жах.Донька друзів там добуває " строк" те що чуєш про коледж заганяє у ступор
Відповісти
Останні новини
Луцький технічний коледж відзначив 40-річний ювілей
18 квітень, 2018, 20:10