3 мільйони і квартири в Луцьку: депутат-«укропівець» показав декларацію

3 мільйони і квартири в Луцьку: депутат-«укропівець» показав декларацію
Депутат Луцької міської ради, «укропівець» Микита Рабан зберігає 3 мільйони гривень готівкою, а також має дві квартири у Луцьку та є співвласником ще одного житла в обласному центрі.

Про це йдеться у його е-декларації.

Депутат володіє двома квартирами у Луцьку площею 60,8 кв.м та 47,6 кв. м, а ще є співвласником квартири на 51,2 «квадрати» також в обласному центрі.

Окрім того, обранець громади має дачний будиночок в Луцьку площею 21,4 кв.м. У власності Рабана - земельні ділянки в Луцьку (на 566, 147 а 69 кв. м), а також він є співвласником ділянки в 927 кв. м. Депутат є власником тимчасової споруди для торгівлі кулінарними виробами та безалкогольними напоями на вулиці Богдана Хмельницького, 8. Також у декларації Рабан вказав, що орендує офіс 291,79 кв. м у Луцьку.

Дружина депутата Зоряна Рабан має землю у Луцькому районі – дві ділянки (2500 кв. м та 1684 кв м) у селі Богушівка та 798 кв. м у селі Заболотці, а також є співвласницею квартири площею 54,6 кв. м у Луцьку. Жінка задекларувала й недобудований будинок у Богушівці площею 203,3 кв.м.

У декларації депутат зазначив два автомобілі. Сам Рабан володіє Peugeot 508 2012 року випуску, а от на Chrysler Crossfire 2004 року випуску він вказав лише право керування. Власником ж дорогої автівки, на якій депутата помічали біля Луцькради, вказана литовська юридична особа UAB «NILTERA IR KO». Окрім того, Рабан є власником 100% акції ТОВ «АСПЕКТ ПРАВА», у якій він працює директором.

Минулого року депутат отримав 38, 4 тис грн заробітної плати та 11 тис зарплати за сумісництвом, а також 1,73 млн грн від зайняття підприємницькою діяльністю. Дохід від відчуження нерухомого майна склав 279, 9 тис грн, ще 80 тис грн депутат отримав від відчуження рухомого майна. Зоряна Рабан отримала 10,3 тис грн соціальних виплат.

Має Микита Рабан і готівкові збереження – депутат тримає «у панчосі» 3 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
3 мільйони і квартири в Луцьку: депутат-«укропівець» показав декларацію
20 квітень, 2018, 17:00