Вийшов друком черговий номер тижневика «ВолиньPost». АНОНС

Вийшов друком черговий номер тижневика «ВолиньPost». АНОНС
Шістнадцятий номер газети «ВолиньPost» побачив світ у п’ятницю, 20 квітня.

У ньому ви прочитаєте:

Нове журналістське розслідування: «Як на Волині землю дерибанять». П’ятнадцять гектарів під мурами Луцького замку і 60 гектарів поблизу Шацьких озер… Масштаби земельних оборудок на Волині вражають. Та найбільш цинічним є те, що для власної наживи ділки використовують героїв – людей, які зі зброєю в руках боронили ту саму землю…

«Таланти родини Петрочуків». Просто фантастичні здобутки демонструє сім’я вчорашнього луцького підприємця, а нині депутата міськради Костянтина Петрочука, відколи він став заступником Луцького міського голови. П’ятнадцятирічний син заступника мера Ілля Петрочук після перемоги на турнірі в Росії отримує іменні стипендії у міськраді як обдарований учень і талановитий спортсмен. Дружина Костянтина Петрочука без жодного конкурсу стала начальником відділу у міській раді. Брат заступника мера Дмитро Петрочук отримав від міськради земельну ділянку. Брат дружини Петрочука зареєстрований директором фірми, якій на сесії міськради безплатно віддали під будівництво багатоповерхівок 2 гектари землі. «Якщо це не корупція, то що це?» – запитує зі сторінок газети журналіст Святослав Лесюк.

«Перевізники беруть владу за горло. Влада не пручається». Точку зору на проблему підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті Луцька висловлює журналіст Ярослав Андрусяк.
Луцьким атовцям урізали фінансування. Що це: непрофесіоналізм чи свідомі дії міської влади?

«Навіщо Палиця замахнувся на митницю?» «Якщо держава не бореться з контрабандою, то це будемо робити ми, область», – заявив Палиця на сесії облради 4 квітня. Давши людям пересвяткувати, Ігор Петрович у боротьбі з контрабандою гучно вийшов зразу на «міжнародний» рівень. 13 квітня він написав лист до Генерального консула республіки Польща у Луцьку з пропозицією боротися з контрабандистами спільно. А саме забезпечити спільний доступ до польських митних баз. Ще жоден голова облради в Україні не пробував займатися міжнародною політикою подібним чином, адже то є прерогатива Міністерства закордонних справ, Державної фіскальної служби і спеціально навчених людей. То чому Палиця замахнувся на митницю? Відповідь – у матеріалі під рубрикою «ПолітОко».

Традиційно в газеті – новини Луцька, Волині, України, світу, рубрики «Трапилося цими днями», «Тиждень у фотографіях».
Як завжди, «ВолиньPost» друкує прогноз погоди на найближчі сім днів і програму передач на наступний тиждень найпопулярніших телеканалів.

Поспішайте отримати газету в пунктах розповсюдження у Луцьку. Вона розповсюджується БЕЗПЛАТНО.
А для тих, хто хоче отримувати газету в свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, нагадуємо: газету можна передплатити в будь-якому відділенні «Укрпошти». Зробіть це зараз, бо «Укрпошта» піднімає свої розцінки на доставку і оформлення квитанцій.

Передплатний індекс – 60332.
Вартість видання з доставкою з травня 2018 року:
на 1 місяць – 4,85 грн;
на 3 місяці – 13,15 грн;
до кінця року – 31, 40 грн.
Ці суми ви сплачуєте «Укрпошті» за приймання передплати і за доставку газети у вашу поштову скриньку. Редакція не бере з читачів жодної копійки!



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вийшов друком черговий номер тижневика «ВолиньPost». АНОНС
20 квітень, 2018, 17:09