«Країна входить у період виборів», - Ігор Лапін

«Країна входить у період виборів», - Ігор Лапін
Тема об’єднання української церкви довкола Київського чи Московського патріархату перед виборами буде «мусолитися» політтехнологами. У такий спосіб у топ-спікери виходитимуть ті, хто буде відстоювати кожну з позицій.

Таку думку в ефірі інформаційно-аналітичного проекту «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK висловив народний депутат України Ігор Лапін.

«Не потрібно бути великим стратегом для того, щоб розуміти, що тема української церкви буде дуже потужною і доволі сильно гратиме в контексті, який можуть використати політтехнологи. Тема української і російської церков «мусолитиметься» політтехнологами, таким чином в топ-спікери будуть виходити ті, хто про це говоритимуть», – переконаний Ігор Лапін.

Він переконаний, що в контексті президентських виборів тема об’єднаної української церкви довкола Московського патріархату може бути шансом Юрія Бойка вийти в другий тур президентської кампанії.

«Тобто я вважаю, що це питання буде використовуватися. До виборів ще далеко, але політтехнологи обов’язково це використають. І на цьому можна дуже вдало зіграти», – підкреслив народний депутат.

Окрім цього він прокоментував ситуацію із закритою зустріччю Президента України з членами Кабінету Міністрів.

«Про те, що хтось щось говорив, можуть казати лише люди, які були присутні там. Про те, що нам потрібно працювати разом, я думаю, вже всі зрозуміли. Вчора в ЗМІ запевняли, що будуть дострокові парламентські вибори, але сьогодні зранку вже кажуть, що про все домовились», – розповів парламентар.

Лапін переконаний, що ця тема розігрується у контексті того, чи будуть дострокові парламентські вибори.

«Ще раз наголошую: країна входить у період виборів. Тому зараз будуть розігруватися різні ситуації. У даному випадку я це розцінюю як можливість залагодити протистояння між топ-чиновниками. Це відбувається саме на таких зустрічах», – переконує нардеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Країна входить у період виборів», - Ігор Лапін
20 квітень, 2018, 17:33