Дітям з рідного села Ігоря Єремеєва влаштували перегляд фільму та мандрівку Луцьком

Дітям з рідного села Ігоря Єремеєва влаштували перегляд фільму та мандрівку Луцьком
Дев’яносто учнів Острожецького навчально-виховного комплексу, що в Млинівському районі Рівненської області, відвідали Луцьк.

Мандрівку для школярів влаштували 20 квітня.

Спочатку учні школи, у якій колись навчався нардеп, бізнесмен, співвласника паливно-промислової групи «Континіум» Ігор Єремеєв, переглянули півгодинну-стрічку спогад про відомого земляка.

«На жаль, Ігоря Мироновича вже три роки немає з нами. Але його добрі справи і загалом життєвий шлях – незабутні і справді є прикладом для усіх нас. Сподіваємося, що фільм надихне усіх вас, продемонструвавши, що кожен має шанс досягти успіху», - сказала перед переглядом стрічки організаторка мандрівки і режисерка фільму Катерина Дулапчій.



Директор Острожецького навчально-виховного комплексу Лариса Кравчук зауважила, що смуток від того, що Ігоря Мироновича немає, невимовний. Але такі заходи – чудова нагода вшанувати пам'ять хорошої людини. Директор школи додала, що увесь педагогічний колектив прагне, щоб учні досягали таких висот, яких зумів досягти Ігор Єремеєв. «Нехай і у вас все вдасться», – звернулася вона до учнів.

Після перегляду ж фільму діти висловили щирі емоції.

«Я дуже багато чула про Ігоря Мироновича. Він дуже цікава людина. Мене вражає те, наскільки він був мудрою людиною, успішним бізнесменом. А ще вразило те, як він любив коней, а також фотографувати. Дуже хочеться, щоб люди мали такі захоплення, які змогли б відривати їх від щоденних турбот», - поділилася враженнями від фільму учениця 8-В класу Острожецького НВК Евеліна Радомська. За її словами, такі подорожі, як для учнів влаштували сьогодні, допомагають розвивати молодь, дізнаватися більше про Луцьк і цікавих особистостей.

На завершення ж гостям з Острожця влаштували мандрівку Луцьком, зокрема – замком Любарта.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дітям з рідного села Ігоря Єремеєва влаштували перегляд фільму та мандрівку Луцьком
20 квітень, 2018, 18:01