Репетиторів наймають вже навіть для першачків

Репетиторів наймають вже навіть для першачків
Начальник управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна розповіла, як ставиться до репетиторства для школярів.

Про таке масове явище як репетиторство вона розповіла під час ефіру ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», - пише Конкурент.

«Репетиторство взагалі це дуже негативне явище і ми з ним намагаємося боротися. Але якби не було попиту – не було би пропозиції, і навпаки. Сьогодні репетиторів наймають уже дітям, які йдуть у перший клас. І ми це знаємо, тому що батьки не мають часу чи бажання з дитиною займатися вдома. Вони хочуть прийти додому і тільки відпочивати, а з дітьми (ми ж пам'ятаємо, як і ми вчилися) десь треба стимулювати дитину до навчання на першому кроці. Адже в школу приходять діти з різною підготовкою, вихованням і навіть різними можливостями мовлення. В однакових умовах навчаючи дітей ми не можемо привчити їх вчитися одразу», – зауважила начальник управління освіти ОДА.

Та порадила батькам, діти яких навчаються ще у початкових класах, брати активнішу участь у освітньому процесі їхнього чада.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже правильна порада, брати активну участь у освітньому процесі!!! Правильно! Знаходьте час для своїх дітей, прислухайтесь до порад розумного вчителя і це допоможе вашій дитині полюбити навчальний процес. Окремо хочу подякувати вчителю 1-А класу, школи #5, Дубовик Галина Терентіївна. За велику професійну майстерність, педагогічний талант, душевну щедрість при вихованні дітей, щиру відданість своїй справі. Велике Вам дякую!!! Міцного здоров‘я!!!
Відповісти
«Если учитель соединяет в себе любовь к делу и ученикам, он совершенный учитель», – говорил Л.Н. Толстой. Галина Терентьевна слова наивысшей благодарности для Вас. Хочу поблагодарить за высокий профессионализм, за внимание детям и сотрудничество с родителями. Большое Вам спасибо.
Відповісти
Дайте спокій забембаним батькам та залиште їм вільну хвилину. А школа повинна навчати, вчителі не повинні бути статистами...
Відповісти
А вчитель коли іде до того чи іншого спеціаліста також дома все змушений переробляти? Тоді до паганого спеціаліста ходив.... Якщо людина професійно непридатна хай іде на простішу роботу. Випускають тих вчителів в рік і тільки на Волині батальйонами...
Відповісти