Ціла історія: на Волині судили екс-лікаря і медсестру, які підробили довідку

Ціла історія: на Волині судили екс-лікаря і медсестру, які підробили довідку
У Ковелі суд закрив кримінальне провадження щодо підробки довідки екс-лікарем та медсестрою через їхнє дійове каяття.

Про це повідомляє Район. Ковель.

На лаві підсудних опинилися пенсіонер Олег Чернєцов, який на момент вчинення службового підроблення перебував на посаді лікаря-хірурга Голобської районної лікарні, та молодша медична сестра Ковельського відділення екстреної медичної допомоги (пункт Голоби) комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Орислава Новак.

Згідно з обвинувальним актом, 19 вересня 2017 року Олег Чернєцов, будучи службовою особою, умисно вписав на бланк листка непрацездатності завідомо неправдиві відомості, підписав документ та поставив печатку. Цим листом Ориславі Новак встановили певний діагноз, після чого лікар зробив запис про продовження денного лікування, що не відповідало дійсності.

За складання та видачу завідомо неправдивого офіційного документу прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 358 КК України.

Слідство встановило, що медсестра приховала свою відсутність на роботі, перебуваючи з 19 по 27 вересня 2017 року за кордоном, незаконно отримавши грошові кошти у сумі 985,05 гривень.

Ковельський міськрайонний суд під головуванням судді В’ячеслава Лесика ухвалив звільнити обох обвинувачених від кримінальної відповідальності у зв’язку з їх дійовим каяттям та закрив кримінальне провадження щодо них.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знайшли до кого причепитися. Чернецов дуже хороший спеціаліст. Цікаво як вичислили, через бази даних в комп'ютері чи ще як
Відповісти
Цікаво ,а чому не реагує прокуратура на лікарняні чиновників всіх рангів ,як тільки ця нечисть прокрадеться ,або піймається на взятці ,так зразу йому погано і іде на липовий лікарняний ,чи цій нечисті все можна ?
Відповісти
Останні новини
Ціла історія: на Волині судили екс-лікаря і медсестру, які підробили довідку
22 квітень, 2018, 05:26