Гул коліс і шум двигунів: на Театральному майдані зібралися десятки байкерів

Гул коліс і шум двигунів: на Театральному майдані зібралися десятки байкерів
На Театральному майдані Луцька десятки мотолюбителів із міжнародного клубу «Winds MC» (Вітри) показали своїх «залізних коней».

Показуючи свою техніку, вартість якої подекуди більша півмільйона гривень, байкери запрошували долучатися до когорти сильних та вільних чоловіків, які люблять гарний відпочинок і безпечну їзду, пишуть Волинські Новини.

Президент Волинського мотоклубу «Winds MC» (Вітри) Святослав Пословський розповів, що на відкриття мотосезону приїхали товариші з Білорусі та Польщі.

«Ми хочемо показати себе, розповісти краянам про нашу клуб, аби до нас приєднувалися. У нас цікаво, проводимо багато різних заходів, люди вчаться безпечної їзди, обмінюються досвідом, допомагаємо один одному із «залізними конями», каже Святослав Пословський.

А на запитання яка тут найдорожча «конячка», байкар відповів так: «Кожен із мотоциклів найдорожчий для свого власника! А щодо ціни – є різні, наприклад «Kawasaki Vulcan», «Harley-Davidson», вартість яких за 20 тисяч «зелених».

На відкриття мотосезону в Луцьку приїхав і байкар з Польщі Яцек.

«У Луцьку я не вперше, мені дуже подобається місто, приємні люди, хочеться сюди приїжджати ще і ще. Байкарський рух цікавий тим, що тут ми, як брати, й можемо покладатися один на одного. Більше того, в нашому клубі є і литовці, білоруси, поляки, українці. Усі разом зустрічаємося, спілкуємося, відбувається культурний обмін та інтеграція народів задля співдружності та єдності», - наголосив Яцек.

Колоритні чоловіки та сексуальні жінки із своїми мотоциклами привернули увагу багатьох перехожих, які наввипередки фотографувалися з байкерами.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гул коліс і шум двигунів: на Театральному майдані зібралися десятки байкерів
21 квітень, 2018, 19:12