Ющенка вигнали з «Нашої України»

Ющенка вигнали з «Нашої України»
Віктора Ющенка виключено з лав політичної партії «Наша Україна».

Відповідне партійне рішення озвучив під час брифінгу голова Політради «Нашої України» Сергій Бондарчук (на фото), пише центральний інформаційний сервер «Наша Україна».

Причиною таких радикальних кроків стали дії Ющенка, які дискредитують партію в очах однопартійців та громадськості, а саме: спроба узурпації влади, спроба розколу партії, недотримання норм Статуту Партії, співпраця під час виборчої кампанії 2012-го року з Партією Регіонів, зрада інтересів виборців та відмова від демократичних цінностей, чисельні заборгованості партії.

Бондарчук, на вимогу 15-ти обласних організацій, створив оргкомітет, який найближчим часом ухвалить рішення про скликання З’їзду «Нашої України».

Нагадаємо, наприкінці січня 14 обласних організацій «Нашої України», зокрема й волинська, висловили протест проти дій Ющенка на посаді лідера партії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ющенко один не справився би з цим всім.
тепер цим людям треба вигнати самих себе тому, що вони повністю підтримували ющенка і є співучасниками.
але в любому випадку пити боржомі вже пізно.
Відповісти
Ющенко Так ! Ющенко Так! це наш кандидат Так! Так!
Відповісти
Разом нас багато нас не подолати ! Бджоли ау-у-у !!! Ющенко це наш геній ТАК! ТАК! ТАК!
Відповісти
рано раділи , його вже політрада партії повернула назад . А бондарчука -- нафіг
Відповісти
не має різниці, є там ющенко чи не має.
політичні трупи емоцій не викликають
Відповісти
"Від великого до смішного - один крок", - сказав Наполеон, тікаючи в санях з холодної Росії. Ця фраза стосується як і Ющенка, так і тих людей, які в 2004-му мерзли на майдані. Натовп не вирішує долі держави, вирішує досконале громадянське суспільство. Натовп з сокирою може поміняти царя, нагородити його харизмою і розійтися по домівках, як і було 8 років тому. Але суть залишається та ж.
Відповісти
в 2004 році народ мерз на майдані тому, що хотів краще жити і пов'язував свої надії з Ющенком. А дурнуватий Ющенко якось дива подумав, що народ збігся на майдан лише для того, аби зробити його президентом. Вловлюєте різницю?
До речі, тоді саме завдяки натовпу Ющенко і став президентом, після чого взявся добивати тих, хто йому допомагав. Результат відомий.
Відповісти
НЕХАЙ ЮЩЕНКО ЗНАЄ І ЧИТАЄ ВСІ КОМЕНТАРІ, ЩО ВІН ТРУС, ГАНДОН, ЗРАДНИК, НА НАРИ ЙОГО ЗА ЗРАДУ, ЗА ПРОДАЖУ. ВІН СУКА ПРОДАВ ВЕСЬ НАРОД ЯКИЙ ЧЕСНО ЗА НЬОГО СТОЯВ (ЗА СВОЇ ГРОШІ) НА МАЙДАНІ. ГАВНО, А НЕ ПОЛІТИК, І НЕХАЙ СЕБЕ БІЛЬШЕ НЕ НАЗИВАЄ ПАТРІОТОМ СВОЄЇ ДЕРЖАВИ...... ЯК ПРОСТИТУТКА ПРОДАВСЯ.
Відповісти
Для 800. Ні, різниці не вловлюю. Ви сказали те, що й я, лише трохи по-мужицьки. А я ще раз підкреслюю, що натовп не може вибирати керівника держави. В Павла Тичини є вірш: "Хай чабан, усі гукнули, за отамана буде!..". Якщо не буде громадянського суспільства, натовп знову обере чабана або зека(чи бджоляра). Сподіваюсь, вловлюєте, якщо ви не чабан?
Відповісти
приміть мої співчуття.
в україні не має еліти, яка має можливість обирати в прямому смислі цього слова.
і громадянського суспільства теж не має, хоча це суспільство і не обирає.
Відповісти
ГНОЛОРИЛИЙ ІУДА-ЮЩ МЕЖИГІРСЬКИЙ ТРУТЕНЬ (пасіки) УКРАЇНА,ЯКОГО НАРОД УКРАЇНИ (бджоли)ВИГНАЛИ ВОРА З ВУЛИКА! І ВОНО-ЮЩ РАНО ЧИ ПІЗДО ВСЕОДНО ПОДОХНЕ І БУДЕ ВСИМА ЗАБУТИЙ І НІКОМУ НЕ ПОТРІБЕН! хто побачить гівно-ющяру плюйе йому в рило!!!
Відповісти