У ковельській лікарні відкрили оновлене відділення гемодіалізу. ФОТО

У ковельській лікарні відкрили оновлене відділення гемодіалізу. ФОТО
У Ковельськтому МТМО оновили та розширили відділення гемодіалізу.

Про це пише ПроКовель.

Головний лікар Олег Самчук наголосив, що це уже третій реконструйований об’єкт у нинішньому році.

Зокрема, вже зробили приймальне відділення у пологовому будинку та шкірно-венерологічне і амбулаторію сімейної медицини №2, що знаходяться в Ковелі на вулиці Грушевського, 52.

Оглянути чергові зміни у лікарні завітав міський голова Олег Кіндер. Він відзначив хорошу якість ремонтних робіт та продуманий дизайн усіх приміщень.

«Процедури гемодіалізу є досить довготривалими і важливо, щоб людям тут було затишно і комфортно», - наголосив Олег Кіндер.

Головний лікар розповів, що відділення розширили і відтепер воно може обслуговувати на 40% пацієнтів більше. Ремонтні роботи здійснено за кошти міського бюджету, а також за рахунок власних надходжень МТМО.

Як запевнив очільник міста, колектив може розраховувати на допомогу і в подальшому.

За словами Олега Самчука, планів у ковельських медиків досить багато: ремонтні роботи в інших відділеннях та закупівля новітнього медичного обладнання.

Уже найближчим часом встановлять ангіограф (прилад для спеціального рентгенологічного дослідження кровоносних судин різних органів шляхом введення в артеріальну чи венозну систему речовин, які дають різку тінь в рентгенівських знімках).

Також міським головою та головним лікарем ведуться перемовини зі словацькими партнерами щодо придбання «півторатеслового» магнітно-резонансного томографа.

На переконання Олега Самчука, реалізація подібних дороговартісних проектів є можливою завдяки тісній співпраці з владою. Тож він подякував міському голові, депутатському корпусу та виконавчому комітету за підтримку.

До слова, за останні роки у Ковельському міськрайонному територіальному медичному об’єднанні ввели в дію кисневу станцію та реконструювали хірургічне, отоларингологічне, приймальне, інфекційне, кардіологічне відділення, біохімічну лабораторію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ковельській лікарні відкрили оновлене відділення гемодіалізу. ФОТО
23 квітень, 2018, 18:34