Надійно, сучасно, якісно: у Луцьку відкрили магазин продукції Apple*. ФОТО

Надійно, сучасно, якісно: у Луцьку відкрили магазин продукції Apple*. ФОТО
Від суботи, 22 квітня, увагу відвідувачів розважального центру "Промінь" привертає незвичний для міста дизайн нового магазину. «I.Cube» - промовляє вивіска, і для багатьох поціновувачів техніки всесвітньо відомого бренду Apple це означає відкриття нового закладу, пов'язаного з їх улюбленим представником не лише смартфонів, а й інших досягнень науково-технічного прогресу, без яких життя сучасної людини є неможливим.

І що ж, вони праві. Відкинувши скептичні зауваження щодо відкриття "чергового яблучного магазину", зауважимо, що не дизаном єдиним: I.Cube замахнулися на створення радикально нового підхлоду до надання послуг.

Лише сертифікована техніка, незалежно від того, чи то iPhone, чи то iPad, чи то iMac, MacBook, клієнт завжди отримає сертифіковану на території України продукцію з офіційною гарантією від виробника, якою можна скористатися як в межах країни, так і за кордоном; ориганільні аксесуари, які є не тільки прикрасою, а й надійним захистом; кваліфікований персонал, здатний знайти підхід до кожного та відповісти на всі питання, що входять до його компетенції; широкий спектр сервісних послуг, які чи не вперше в місті охоплюють не лише ринок ремонту iPhone/iPad, а й досі непопулярний серед сервісів ремонт MacBook. І знову ж таки унікальне оригінальне оформлення від дизайнера Ірини Лисюк.

За її словами, основна ідея проекту – створити магазин, який би став продовженням ідеї Applе та їх курсу на мінімалізм, технологічність і стиль.





«Мене надихнув IPhone Jet Black, і я придумала чорний глянцевий куб, який помістила у скляний куб (власне сам магазин). Я намагалась відійти від стандартного розміщення меблів під стінкою. Натомість спроектувала лаконічний та мінімалістичний куб, який став центром магазину і своєрідним центром тяжіння для покупців», - розповіла дизайнерка.

Здавалося б, з таким переліком позитивних характеристик ціни мають бути "захмарними". Але й на цьому етапі I.Cube не перестають приваблювати клієнтів.

Можна нескінченно довго перераховувати переваги, але краще один раз побачити, ніж сотню разів почути. Тому запрошують оцінити весь перелік послуг, починаючи від наклейки захисного скла і закінчуючи ремонтом Вашого iMac в I.Cube.

Поціновувачам якісної та стильної техніки пропонують також переглядати новинки на сторінці I.Cubе в Instagram.



















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Надійно, сучасно, якісно: у Луцьку відкрили магазин продукції Apple*. ФОТО
25 квітень, 2018, 15:47