Кіпрська компанія зможе купити в Луцьку дві фірми

Кіпрська компанія зможе купити в Луцьку дві фірми
Компанія «OWG Oil West Ltd» з Кіпру може придбати в Луцьку понад 50% акцій двох підприємств.

Відповідний дозвіл закордонній компанії надав Антимонопольний комітет України, пишуть Волинські новини з посиланням на Українські новини.

Йдеться про придбання акцій ТзОВ «Акцепт Плюс» та ТОВ «Гільдія Нерухомості».

Варто зауважити, що відповідно до інформації, опублікованої в Єдиному державному реєстрі щодо юридичних осіб, «Акцепт Плюс» в Луцьку знаходиться на вулиці Кременецькій, 38. Товариство зареєстроване в 2004-му році та займається наданням фінансових послуг.

Цікаво, що згідно з інформацією сайту Fin.org.ua товариство з 2008-го року керує ВАТ «Володимир-Волинський комбінат молочних продуктів», яким відповідно до інформації газети «Волинь» володіє засновник групи компаній «Континіум» Ігор Єремеєв.

Варто відзначити, що відповідно до списку офшорів та закордонних компаній українських олігархів, який склала Державна податкова служба, «OWG Oil West Ltd» - одна з п'яти офшорок, які належать, Ігорю Єремеєву.

Щодо «Гільдії Нерухомості», то це підприємство існує з 2001-го року та займається діяльністю холдингових компаній, оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами, купівлею, орендою та продажем нерухомого майна.

Раніше повідомлялося, що в листопаді 2012 року АМКУ дозволив компанії «Золотий Екватор» (Луцьк), що є оператором мережі автозаправних станцій під брендом WOG, узяти під оренду цілісні майнові комплекси 8 автозаправних станцій, з яких шість належить компанії «Гільдія нерухомості», а дві - компанії «Акцепт плюс» (обидві - Луцьк).

Раніше АМКУ дозволив «OWG Oil West Ltd» купити більш ніж 50% відкритого акціонерного товариства «Тернопільнафтопродукт», «Західної нафтової групи – Карпати», більш ніж 50% компанії «Євродім» (Київ), що володіє 35 АЗС і нафтобазою, а також більш ніж 50% компаній «Ковельнафтопродукт» (Ковель, Волинська область) і «Дубненафтопродукт» (Дубно, Рівненська область), більш ніж 50% україно-британської компанії «Західна нафтова група» і компанії «Дельта Ойл Вест Груп» (обидві - Луцьк).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про Палицю і Лазорка напишіть краще якщо не страшно
Відповісти
Цьому заважає дві обставини: 1. Суперзакритість інформацію про активи Ігоря Петровича та Компанії, 2. Відсутність толкового економіста-аналітика на просторах "нашой нєобятной області"
Відповісти
Оце інформація!Полішуки всього Полісся,єднайтесь і голосуйте далі за Єремеєва,ну і разом за Івахіва.
Відповісти
Кіпрські компанії можуть купити всю Україну, хоч скільки там того Кіпру. Не треба писати про кожен об'єкт продажу вроздріб. Пишіть про гуртовий продаж України, бо рештою вуже нікого не здивуєш.
Відповісти
факт показовий - Єремеєв оформляє всі свої активи на офшорну фірму, щоб в Україні нічого не було завязано,
видно знає що будуть "смикати"
Відповісти
Шелеп не знає, що бізнес сам собі шукає, де йому зручніше. В офшорних зонах податки знижені до мінімуму чи повністю завдяки реєстрації в даній юрисдикції. Тобто, мова йде про максимальні прибутки, як головної цілі бізнесу. Офшори вигідні в торгівлі, захисті активів і в володінні майном. І тут, в першу чергу, "завязано" не на смиканні, а на прибутках. А "смикання" - це, якраз, не на першому плані. Якщо не буде прибутків, то й не буде смикання в тому сенсі, в якому його розуміє політолог. Бо з порожніми кишенями нікого не смикають. Але ще повідомлю Шелепу, що Україна отримує найбільше інвестицій з Кіпру (маленької країни в 750 тисяч населення!). Не з США чи ФРН, а з Кіпру. Це - ті ж самі прибутки українських бізнесменів, лише захищені міжнародним законодавством.
Відповісти
Останні новини
Кіпрська компанія зможе купити в Луцьку дві фірми
09 лютий, 2013, 17:36