Волинські футболісти боротимуться за Кубок Героїв АТО

Волинські футболісти боротимуться за Кубок Героїв АТО
Команда Любомльської районної організації спілки ветеранів АТО «Миротворець» на чолі з Олександром Лисенком представлятиме Волинь у Всеукраїнській Футбольній Лізі учасників АТО.

У Львові на стадіоні «Сокіл»урочисто стартував 4-й сезон Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО, - повідомляє Район. Любомль.

Впродовж двох місяців, в межах першого кола змагань, за першість у дивізіоні «Захід» Ліги змагатимуться 10 команд-представниць Львівської, Волинської та Рівненської областей.

«Уже 5 травня на стадіоні «Колос» у нас буде перша гра з командою з Рівного. Загалом ми маємо прийняти дев’ять ігор у себе і зіграти стільки ж на території суперників. Зараз у нашій команді «Миротворець» є 15 учасників, але ми ще продовжуємо укомплектовування. Тому запрошуємо всіх охочих військовослужбовців, демобілізованих або звільнених у запас побратимів. Основна вимога до гравців — це обов’язкова участь в Антитерористичній операції», – розповів Олександр Лисенко.

Як розповів голова Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, такі змагання, насамперед, є органічною складовою програми фізично-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій. Він також зазначив, що у Лізі в 2018 році братимуть участь 59 команд сектору безпеки і оборони та ветеранів війни.

За результатами Чемпіонату 16 кращих команд боротимуться за Кубок Героїв АТО у Києві.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські футболісти боротимуться за Кубок Героїв АТО
24 квітень, 2018, 07:08