«Волинь» втратила перемогу над поляками

«Волинь» втратила перемогу над поляками
Луцька «Волинь» в третьому матчі другого зимового збору не змогла втримати переможний рахунок в зустрічі з краківською «Віслою».

Команди без розвідки накинулися одна на іншу. «Волинь» намагалася контролювати м’яча, а поляки з перших хвилин почали застосовувати тактику дрібного фолу, повідомили у клубній прес-службі.

Стартові хвилини могли перетворитися на бенефіс Душана Савича. Він тричі пробивав із дуже хороших позицій, але не використав відмінні паси Еріка Бікфалві та Даніеля Суботича. «Вісла» в обороні не відсиджувалася і свій найкращий момент мала в середині першого тайму, коли Максим Старцев відбив удар Сікорського головою з дев’яти метрів.

Початок другого тайму відзначився, як і в попередньому спарингу, голом. Бікфалві сильно пробив із 30-ти метрів і воротар поляків відбив м’яча на кутовий. Його пішов подавати Рамон Лопес, він розіграв стандарт із Еріком, румун класно подав й Абайомі Овонікоко з п’яти метрів поклав м’яча головою точно в кут – 1:0.

Відразу після цього «Волинь» мала ще два гарних моменти. Овонікоко отримав шкіряного на правому фланзі і рушив на захисників, одного обіграв, змістився в центр, прострілював, але оборонці заблокували його перспективний простріл.

А через хвилину багатоходівка волинян вивела Савича на ударну позицію, той пробивав, проте захисники постелилися під цей постріл і ліквідували загрозу. Краків відповів небезпечним стандартом з лінії штрафного майданчика, але його візаві «Волині» змарнували.

Хоча на 82-й хвилині міг відзначитися Олексій Бабир, але він разом із Євгеном Павловим не встигли на небезпечний простріл Петара Занєва. Дуже скоро пішла «зворотка». За прострілом не встигли центрбеки «Волині» й Генков розстріляв ворота Старцева - нічия 1:1.

«Волинь»: Старцев, Сімінін, Шандрук (Масло, 79), Ілієв (Стевич, 79), Занєв, Ізворану (Приндета, 70), Бікфалві (Хомченко, 79), Лопес (Насонов, 70), Пилипчук (Овонікоко, 30, Бабир, 79), Савич (Кінаш, 70), Суботич (Павлов, 70).

Попередження: Пилипчук, Сімінін, Ізворану

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.