Суд конфіскував у волинського «Укропу» майже 200 тисяч

Суд конфіскував у волинського «Укропу» майже 200 тисяч
Ковельський міськрайонний суд постановив конфіскувати 195 тисяч гривень, які були внеском на підтримку партії «Укроп».

Про це повідомили у прес-службі НАЗК.

Ковельський міськрайонний суд визнав винним у вчиненні адміністративного правопорушення депутата Волинської облради Віктора Радчука. Правопорушення встановлено в результаті розгляду справи за протоколами Національного агентства з питань запобігання корупції за статтею 212-15 КУпАП - порушення порядку надання внеску на підтримку політичної партії.

За результатами аналізу Звіту про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» працівники Департаменту з питань запобігання політичній корупції виявили факт здійснення внесків на підтримку політичної партії фізичною особою з непогашеним податковим боргом. Так, Віктор Радчук, маючи зобов’язання фінансового характеру, а саме непогашений податковий борг, протягом серпня-вересня 2017 року здійснив три внески загальним обсягом 195,2 тисячі гривень поточний рахунок Волинської обласної регіональної парторганізації «Укроп».

Таким чином депутат порушив вимоги закону, згідно з яким не допускається здійснення внесків на підтримку політичних партій фізичними та юридичними особами, які мають непогашений податковий борг.

Постановою суду на Віктора Радчука накладено штраф обсягом 1360 гривень з конфіскацією суми внесків на підтримку політичної партії обсягом 195,2 тисячі гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это фиаско, братан! (с)
Відповісти
Ти подивись но, ці укропські скотиняки що роблять, податки не платять, ніби грошей не мають, а на свою дерибанську партію, щоб народ дурити - гроші є!

Відповісти
"Нормальних пацанів" зібрав беня з палицею, податки не заплатять, голодні сидіти будуть, але на партію останню копійку віднесуть, це крутіше ніж в сектах!
Відповісти