МАФи, гаражі, паркани: муніципали «похвалилися» кількістю знесень

МАФи, гаражі, паркани: муніципали «похвалилися» кількістю знесень
Протягом 2017 року відділ демонтажів департаменту муніципальної варти в Луцьку «зніс» 251 об'єкт. Загалом кількість демонтованих незаконних споруд становили 410, однак сюди відносяться й ті, які власники знесли самостійно.

Про це під час сесії Луцькради 25 квітня повідомила очільниця луцьких муніципалів Юлія Сротинська.

На програму з впорядкування тимчасових споруд протягом 2017 року передбачили 1,099 млн грн. В 2017 році працівниками відділу демонтажів департаменту виявили майже 500 незаконно розміщених кіосків, гаражів, сараїв тощо.

Відтак, виконком прийняв 94 рішення про демонтаж 233 незаконно встановлених тимчасових споруд, решта споруд – «у роботі» департаменту.

Таким чином, протягом минулого року безпосередньо відділ демонтажів департаменту муніципальної варти відповідно до рішень виконавчого комітету 2016-2017 років демонтував 251 об’єкт, в тому числі 52 гаражі та металеві конструкції, 14 кіосків чи літніх майданчиків, 52 дерев’яних конструкцій – сараїв, 116 парканів та 17 обмежувачів руху.

Загалом, в 2017 році зусиллями відділу демонтажів у місті демонтували 410 об’єктів - сюди належать також споруди, які власники демонтували самостійно. На демонтаж та зберігання обєктів використали 880,2 тис грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дармоїди!
Відповісти
На вул. Кравчука, 26, в р-ні ТЦ «СЛОН» над дорогою привезли і поставили металеві конструкції, в кількості 3 шт., встановили пластикові вікна. Є інформація що будуть використовувати як магазинчики, на вигляд як «ларьочки» 90-х років. Виходить так що гаражі, черепашки, огорожі за які прості люди заплатили гроші, то це не можна, а встановлювати ларьочки можна, де будуть цілодобово продавати сурогат...
Це правильно???
Відповісти
Останні новини
МАФи, гаражі, паркани: муніципали «похвалилися» кількістю знесень
25 квітень, 2018, 20:27