Ремонти і обладнання для лікарні: у Луцьку «перекроїли» бюджет

Ремонти і обладнання для лікарні: у Луцьку «перекроїли» бюджет
У Луцьку в рамках внесення змін до бюджету «перенаправлять» кошти не ремонт двох вулиць - Героїв УПА та перехрестя Рівненської і Карпенка-Карого, а також виділять гроші для купівлі обладнання для лікарні та будівництв причалів на Стиру.

Про це стало відомо під час сесії луцької міської ради 25 квітня.

Очільниця управління фінансів та бюджету Луцькради Лілія Єлова повідомила про низку змін та перерозподіл 44 млн грн. Так, місто отримало субвенцію з держбюджету обсягом 349,5 тис для осіб з особливими освітніми потребами. Окрім того, йдеться про перерозподіл «освітніх» коштів – з 11,1 млн грн залишку субвенції 10 млн грн спрямують до бюджету розвитку. З них - 3 млн грн виділять для департаменту житлово-комунального господарства, 900 тис грн на управління капітального будівництва.

Останні кошти використають на ремонт музичної школи №2. Окрім того, 1,5 млн грн спрямують на ремонт покрівлі садочка №13. Ще 6,9 млн грн спрямують на ремонт перехресть вулиць Рівненської та Карпенка-Карого, а також вулицю Героїв Крут.

Управлінню охорони здоров’я спрямують 46 тисяч гривень, ще понад мільйон спрямують на управління освіти для капремонту закладів. До загального фонду «перенаправлять» 349 тис грн, з яких 40 тис грн спрямують для одноразового надання родинам загиблих. 1,5 млн грн спрямують на придбання медобладання Луцькій міській клінічній лікарні. А 3,35 млн дадуть на придбання в міську комунальну власність майнового комплексу «Спартак».

Кошти, які раніше планували дати на ремонт даху школи №7 спрямують на поточний ремонт закладів освіти. Також місто отримало 720 тис субвенції з обласного бюджету, які спрямують на проведення ЗНО та купівлю обладнання для перших класів тощо. 100 тис грн дадуть для ремонту зупинки на Рівненській, на 50 тис «підрихтують» балкони у центрі міста, 400 тис – на ремонт ліфтів. Ще 1 млн спрямують на придбання контейнерів для роздільного збору сміття, 2,16 млн загалом на будівництво та ремонт світлофорних об'єктів. Ще 200 тис грн виділять на будівництво причалів на Стиру.

800 тис грн, які спочатку планували використати на ремонт доріг, дадуть для ремонту мереж біля ЛПЕ, які через постійний під'їзд тролейбусів занадто зносилися.

Нагадаємо, у рамках перерозподілу ще 4 млн грн знайшли для купівлі тролейбусів, а майже 500 тис грн – для купівлі крематора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ремонти і обладнання для лікарні: у Луцьку «перекроїли» бюджет
25 квітень, 2018, 21:15