У луцьких маршрутках №17 встановили перші валідатори. ФОТО

У луцьких маршрутках №17 встановили перші валідатори. ФОТО
У Луцьку, в шести автобусах маршруту №17, встановили валідатори.

У середу, 25 квітня, відбулась презентація нових квиткових валідаторів на автобусах маршруту №17, - повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

Цей пристрій дозволить лучанам проводити контактну та безконтактну оплату проїзду за допомогою банківської картки або «Електронної картки лучанина».

В тестовому режимі валідаторами оснастили лише шість автобусів маршруток №17. Вартість одного такого пристрою - близько 300 доларів. Введенням цієї системи займається підприємство «ЛОТ Західна Україна».

Як зазначив директор ТОВ ВТП «Санрайз» Юрій Девіцький, введення оплати за допомогою квиткових валідаторів допоможе заощадити кошти та контролювати кількість пільгових поїздок. Також інформація, що надходитиме із платіжних систем, сприятиме кращому плануванню графіка маршрутів.

Зазначають, що ця система є сертифікованою, а підприємство, котре цим займається, зареєстроване в місті Луцьку. Пункти замовлення електронної картки лучанина будуть зроблені як на базі банківської системи, так і на базі ЦНАПу.

«Ми враховуємо попередній досвід та докладаємо всіх зусиль, щоб опрацювати всі нюанси та не допустити помилок у майбутньому», - зазначив перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і зайду я в маршрутку №17, і як мені бути, коли немає електронного квитка, а цей автобус мені вкрай потрібний? Хто пояснить?
Відповісти