Волинь буде десятою за ростом виробництва сільгосппродукції, - Клімчук

Волинська область за темпами зростання виробництва аграрної продукції за підсумками 2011 року може вийти на десяте місце серед інших областе й України.

Цю думку оприлюднив голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук під час селекторної наради 16 січня.

За його словами, у порівнянні з 2010 роком обсяги виробництва зросли на 8,8%, що становить близько 3,3 мільярди гривень. Велику роль, вважає губернатор, відіграє державна Програма фінансової підтримки галузі АПК Волинської області, виконання якої розраховане до 2015-2017 років.

«Я думаю, ми вийдемо на десяте місце в Україні за підсумками 2011 року», - заявив Клімчук.

Начальник Головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко повідомив, що прирости виробництва є в усіх галузях, крім молочної. «Тільки виробництво молока залишилося на рівні 2010 року. Показник складає 100,8%».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ух ти!!!
Які перспективи.
Аж дух захоплює !!!
Відповісти
Від чого дух захоплює? Чи це іронія? А може від того, що в області лежить під бурянами 350 тисяч га землі? Чи від того, що в області більше чиновників, ніж корів? Тут мову перехоплює. Люди виростили картоплю, моркву, буряк, цибулю, які коштують копійки, а дотації - нуль цілих, х.. десятих. За що працює селянин? А приріст є, але не за рахунок циніка Горбенка, чи Клімчука, який собі рейтинги в газеті "Коментарі" купує. Куди йдемо, панове?
Відповісти
Останні новини
Волинь буде десятою за ростом виробництва сільгосппродукції, - Клімчук
16 січень, 2012, 16:28