Донька загиблого бійця з Волині мріє про зустріч з Монатіком

Донька загиблого бійця з Волині мріє про зустріч з Монатіком
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Вже зовсім скоро свій 13-й день народження відзначить Діана Мельничук. Тато дівчинки Олександр загинув у червні 2016 року під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції.

Дівчинка навчається у 7 класі. Діана розповідає, що її улюбленими предметами є українська мова та література, фізичне виховання та технологія. Вона любить проводити вільний час із друзями та відвідувати заняття із баскетболу. Дівчинка ще не вирішила, ким хоче стати, але говорить, що їй непогано вдається кулінарити.

Діаночка любить мандрувати. Подорожуючи Україною вона відвідала Львів, Косів, Славське, Тернопіль, а також побувала за кордоном у Чехії та Польщі.

З відомих людей їй дуже імпонує виконавець Монатік, цікаві тексти його пісень та впізнаваний стиль у музиці та одязі. Дитина мріє колись побачитися з цією зіркою. Також Діана розповідає, що любить тварин. Має собачку, котру звати Аза.

Про свою родину та матусю Людмилу дівчинка розповідає так: «моя родина велика і дружна. Ми звикли підтримувати один одного у тяжку хвилину. Матуся з дитинства привчила мене і братів до порядку й дисципліни. Завжди розповідала, що потрібно поважати усе, що нас оточує. Наша сім’я – найкраща для мене. Мама в нас дуже добра, хоч і вимоглива. Вона дуже хороша людина і я її дуже сильно люблю». Після таких теплих слів про маму, не дивно, що саме вона є для дівчинки авторитетом. Юна красуня говорить, що часто допомагає своїй мамі по господарству і переймає від неї досвід.

Діана розповідає, що їхній сім’ї допомагають волонтери, за що сім’я Мельничуків надзвичайно вдячна. Також дівчинка розповідає про свою наставницю із проекту «Старший Брат» Аню, як про дуже хорошу, веселу та чуйну людину, яка завжди готова прийти на допомогу.

Також наша юна патріотка поділилася своїми мріями щодо розвитку України. Вона дуже хоче, щоб у нашій країні запрацювали фабрики, заводи, а також – щоб на Сході нарешті закінчилась війна. Діаночка – добра, мила і щира дитина, але як і всі підопічні проекту – позбавлена батьківського тепла.

Зробити сюрприз Діанці може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд.

Інформація для благодійників: Діана Мельничук - невдовзі 13 років (30.04.2005). Зріст: 165. Розмір взуття: 38.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Донька загиблого бійця з Волині мріє про зустріч з Монатіком
26 квітень, 2018, 08:50