Канцлер Німеччини відповіла на лист 8-річної ковельчанки

Канцлер Німеччини відповіла на лист 8-річної ковельчанки
Ковельчанка Марія Мовчан й досі отримує відповіді на привітання з новорічно-різдвяними святами від європейських високопосадовців.

Так, нещодавно на її адресу надійшов лист від Канцлера Федеративної Республіки Німеччина –Ангели Меркель, повідомили у прес-службі об’'єднання «Дитячі мрії».

Нагадаємо, від початку 2013-го року 8-річна дівчинка отримала три відповіді на вітальні листівки: від Папи Римського Бенедикта XVI, англійської королеви Єлизавети ІІ та Королеви Данії Маргрете II.

«В святкові дні я отримала дуже багато побажань та вашої уваги. Для мене було це великою радістю», - пише Канцлер Німеччини.

Увага від українських дітей вразили і втішили політика. Меркель побажала Марійці та її братам Павлу та Борису щасливого і благополучного 2013-го року.

Один з членів об'єднання «Дитячі мрії» Віктор, який не захотів називати свого прізвища, щоб уникнути звинувачень в «рекламуванні на дітях», розповів, що організація наразі ніде не зареєстрована.

З його слів, ініціативу вітати «сильних світу цього» висловили діти, які таким чином хочуть зробити світ добрішим. «Напередодні свят вони написали привітання і надіслали багатьом людям... На жаль, не можу сказати точно скільком саме», - зауважив він.

Окрім цього, діти планують відкрити на Youtube канал «Добрих новин» та знімати фільм.

Також чоловік повідомив, що організацією керують діти, а дорослі лише допомагають їм вирішити технічні проблеми: перекласти текст на іноземну мову, надіслати листа тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.