У Луцьку коледж «прикрасили» георгіївськими стрічками. ФОТО

У Луцьку коледж «прикрасили» георгіївськими стрічками. ФОТО
У Луцьку попри заборону георгіївських стрічок, все ж таки їх використовують. Таку ситуацію спостерігали у коледжі технологій бізнесу та права Східноєвропейського університету.

Про це написав представник волинського осередку "Національного корпусу.Волинь" Олександр Дмитрук на своїй сторінці у facebook.

Зазначається, що у вище вказаному навчальному закладі на інформаційному стенді висіла заборонена символіка із зображенням георгіївської стрічки із серпами і молотами.

"...вони там були, їх вивісила викладачка на прізвище Ревуцька, яка по словах студентів має ватні і совкові погляди. Хочу відзначити, що загалом керівництво коледжу відреагувало миттєво і відразу зняли ці символи, які заборонені законом", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що відповідно до Кримінального кодексу України передбачена відповідальність за виготовлення і поширення комуністичної і нацистської символіки та пропаганду комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів.

Штраф за порушення становить від 850 до 5100 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому в, як представник Національного корпусу використовуєте автомобіль іноземного виробництва та ще на іноземній реєстрації? Де ваша національна гордість та совість?
Відповісти
А Ревуцьку треба гнати з університету за такі діяння ,на сході хлопців кацапська нечисть вбиває ,а вона колорадські стічки вивішує .
Відповісти
Навіть не здивований. В даному коледжі достатньо таких викладачів, які проросійсько чи прорадянсько налаштовані. І на парах дуже часто свідомо чи несвідомо керуються радянсько-російською пропагандою. Та що там говорити, якщо навіть викладачі історії даного закладу(на щастя, не всі, винятком є Ткачик О.), керуються на парах радянськими кліше типу "велика вітчизняна війна", "великая побєда", "воззєднання 1939 р.", "голод 1921-1923 рр., голод 1946-1947 рр." і т.д., на щастя хоча би знають про голодомор 1932-1933 рр. Закон про декомунізацію їм взагалі невідомий. Голова однієї з циклових комісій Ковальчук Н.М. взагалі яра комуністка, і цього не приховує абсолютно, в свій час активно і регулярно відвідувала курси вчителів-пропагандистів в радянські часи...і до речі проводила комуністичну пропаганду в даному закладі. Національно-патріотичне виховання в коледжі взагалі на нулі. Після звільнення декількох викладачів-ентузіастів цим просто нікому займатись. Для адміністрації коледжу це не в пріоритеті, Щеблюк з Макаруком, а також менш відомими фігурами Соловйом, Матвійчук займаються більш цікавішими питаннями, а саме зароблянням грошей на освітній галузі. А щодо "відмазок" Макарука, то це найпростіше скинути вину на першокурсників, це ж так педагогічно...а ледь не забув, дана людина навряд знає, що таке педагогіка так як не має педагогічної освіти як такої, хоча займає таку високу посаду "заступник директора з навчально-виробничої роботи" без відповідних на те знань...
Відповісти
І забігаючи наперед коментар для тих, хто буде кричати типу "та що тут такого страшного, це ж історія". Запамятайте, будь-ласка, не плутайте історію та національну пам'ять. Георгіївська стрічка як символ радянсько-російської пропаганди може зберігатись в музеї, у відділі радянської історії. А в коледжі повинна проводитись політика національної памяті, яка супроводжується відповідними національними символами та атрибутами.
Відповісти
Так адміністрація коледжу все контролює...Чому я не здивований.
Відповісти
Те ще зміїне кубло хабарництва.
А Паліца, їх паханчик, хіба не ватник?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку коледж «прикрасили» георгіївськими стрічками. ФОТО
26 квітень, 2018, 13:14