Волинський депутат-волонтер показав доходи

Волинський депутат-волонтер показав доходи
Депутат Волинської обласної ради та відомий волонтер Костянтин Зінкевич зводить будинок у Шацьку, а у 2017 році він заробив 350 тисяч гривень.

Про це йдеться в е-декларації обранця волинської громади.

Депутат є співвласником квартири площею 58, 7 кв. м у Володимирі-Волинському. Окрім того, він має у власності нежитлове приміщення 42, 2 кв. м у Володимирі-Волинському та ділянку на 600 кв. м у Шацьку. У курортному райцентрі обранець громади має й незавершений житловий будинок. Дружина Людмила Зінкевич задекларувала квартиру у Володимирі-Волинському площею 76,1 кв. м. Син депутата Владислав володіє земельною ділянкою на 1000 кв. м у селі Забороль Луцького району.

Зінкевич володіє двома легковиками - Volkswagen T5 2006 року випуску та Volkswagen Passat 1992 року випуску. У власності депутата є ще два напівпричепи 1987 та 1990 року випуску. Людмила Зінкевич має автівку Volkswagen Transporter 2003 року випуску.

Обранець громади володіє половиною капіталу ТзОВ «АВТО ПАЗЛ», і минулоріч займаючись підприємницькою діяльністю отримав 350, 3 тис грн. Також депутат отримав 75, 6 тис грн страхових виплат. Його син Владислав Зінкевич у 2017 році заробив 37, 9 тис грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.