П’ятеро волинян воювали на боці сепаратистів

П’ятеро волинян воювали на боці сепаратистів
Працівники СБУ викрили п’ятьох волинян, які поїхали на Донбас воювати на боці проросійських бойовиків.

Про це заявив начальник відділу контррозвідки управління СБУ у Волинській області Володимир Гречанюк, - пише Волинь-нова.

Роботи, як стверджує начальник відділу контррозвідки управління СБУ в області, в української контррозвідки побільшало з початком війни на Донбасі: сусідні країни активно почали вивідувати наші військові таємниці, цікавитися настроями громадян. Звісно, найбільше агентів спрямовує до нас безпосередній ворог – Російська Федерація. Протидіяти такій машині, як ФСБ, непросто. Втім, волиняни зазначають, що вже можуть давати майстер-класи з деяких питань для колег із країн-союзників.

Інколи допомагають виявляти шпигунів пильні громадяни. Однак, на жаль, є й інші випадки, коли наші земляки зраджували Україні. Співробітники управління СБУ в області викрили п’ятьох волинян, які поїхали воювати за проросійських бойовиків. Володимир Гречанюк каже, що здебільшого – це люди з певними психологічними проблемами: з нахилом до насильства, іноді з кримінальним минулим.

Були й такі, хто погодився вбивати українців за гроші. Це, за словами контррозвідника, категорія осіб, які в житті нічого не читали, не вміють аналізувати чи прогнозувати наслідки. А от ідейних сепаратистів на Волині не було. Це, на думку пана Володимира, дуже позитивний момент.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: терористи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому б неназвати їх поіменно?їх повинен знати кожен...
Відповісти