Клімчук – журналістам: «Не скочуйтеся до примітивізму»

Клімчук – журналістам: «Не скочуйтеся до примітивізму»
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук вважає, що журналісти, які написали про те, скільки грошей з бюджету він та його заступники витратили на трансопртне обслуговування, "скочуються до примітивізму".

Про це він заявив 11 лютого під час оперативної наради.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що протягом 2012 року на транспортне обслуговування губернатора Бориса Клімчука та його заступників витратили з бюджету 425,2 тисячі гривень.

Клімчук вважає інформацію про витрату ним 420 тисяч гривень у рік на переїзди "примітивізмом" і просить у журналістів більше про таке не писати.

"Колєґі, друзі, дітки мої, я вас прошу, не скочуйтеся до примітивізму. Ну, будь ласка. Це не чесно. Дякую за розуміння. Ну нічого, помаленьку. Бог не видасть — свиня не з’їсть", - сказав чиновник.

За словами Клімчука, в Київ та Варшаву він їздить не службовим а власним автомобілем. Інколи навіть сам сідає за кермо.

"Поїздка в Варшаву, в Київ - на власному автомобілі, бо він безпечніший на дорогах, ніж службовий. Нічна їзда, дороги, лід - приймаю свої рішення. До речі, вчора я двічі на власному автомобілі за кермом заїжджав на роботу. Здоров'я дозволяє мені сідати за кермо. І я так робив усі 20 років, хто цього не помічав", - зазначив посадовець.

Крім того, губернатор зазначив, що в інших регіонах на транспортне обслуговування виділяють значно більше грошей.

"Рівненська обласна рада додає грошей на переїзди з обласного бюджету 1,5 мільйона гривень. Ми обходимось", - сказав Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І дійсно. От написати статтю про віддану працю Бориса Петровича, на благо рідного краю - то немає такого. Тільки й думають як вжалити.
Відповісти
Ну журналісти у волинських інтернет-виданнях - це окрема тема!:)))
Відповісти
"Колєґі, друзі, дітки мої, я вас прошу, не скочуйтеся до примітивізму. Ну, будь ласка. Це не чесно. Дякую за розуміння. Ну нічого, помаленьку. Бог не видасть — свиня не з’їсть", - сказав чиновник.
А хіба чесно,дороегькі наші очільники та чиновнички жирувати на волиняках, жителях області які ледь -ледь зволять кінці з кінцями ? А хіба чесно отримувати в держави захмарні пільги,за" фіктивну діяльність" зарплати, в порівнянні нещасної пенсіонерки - колгоспниці чи пересічного роботяги , котрий все життя гарували ?
Прикладів і порівнянь можна наводити безкінечно...
Відповісти
Дійствітєльно журналюги розпаясалися. Борис Петрович на всьому економить, а Вите ни бачите. Для примєру навить служебну машину ариндує в "Контініума" за 1 грн., так шо Вите дітки ни праві.
Відповісти
ЧОМУ ТАК РИГІНАЛИ НЕ ЛЮБЛЯТЬ,КОЛИ ЇХ КРИТИКУЮТЬ??? ВАША ПР - ЦЕ ЗЛОЧИННА ЗГРАЯ,ЩО НЕНАВИДИТЬ І УКРАЇНУ,І ЇЇ НАРОД!!! І наші волинські ІУДИ: Адам Мартинюк,Смітюх...НАЙГАНЕБНІШІ!!! Так що РИГІНАЛИ-БЛЮДОЛИЗИ...МОВЧІТЬ і ТЕРПІТЬ,вас НЕНАВИДЯТЬ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ!!!
Відповісти
425,2 тис грн - Ах! Какая мелочь!!! Правда, Барюся? А ети журналисти пративниє такиє!!!
Відповісти