Пасажири боронили від патрульних водія автобуса, який порушив правила руху

Пасажири боронили від патрульних водія автобуса, який порушив правила руху
Волинські патрульні на водія автобуса за грубе порушення відразу трьох правил дорожнього руху винесли постанову, всупереч претензіям пасажирів.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Волинської області.

На посту в Цумані екіпаж патрульних вранці 28 квітня зупинив автобус Neoplan, водій якого, виїжджаючи з АЗС, порушив вимогу знаку 5.7.1 «виїзд на дорогу з одностороннім рухом», здійснив розворот та перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки 1.1, до того ж, не користувався засобами пасивної безпеки.

Згідно зі ст. 36 КУпАП, ці порушення об’єднали в одну постанову, яка передбачає штраф 255 гривень.

Поки оформляли постанову, а це зайняло не більше 10 хвилин, майже всі пасажири автобуса виходили й озвучували свої претензії патрульним, відволікаючи їх від роботи.

Вони обіцяли «масу негативних відгуків та коментарів в інтернеті» про поведінку полісменів, які, мовляв, вчинили неправильно, зупинивши автобус.

«Нас затримують, водія зупинили неправомірно, ми 10 годин стояли на кордоні, і взагалі тут «діти та вагітні», - обурювались громадяни.

Докази патрульних про те, що водій грубо порушив три правила дорожнього руху і наразив десятки людей на смертельну небезпеку, на жаль, не сприймались людьми.

«Ми пояснили, що це робиться задля їхньої безпеки. Ігнорувати такі порушення, які водій вчинив на очах патрульних, - ми не можемо. Якби ж щось трапилось – винна була б поліція, тому наша задача попередити порушення і притягнути винних, якщо воно вчинене», - розповів інспектор патрульної поліції Ігор.

Через безпідставні звинувачення пасажирів розгляд справи міг затягнутись, однак правоохоронці швидко оформили постанову і побажали водієві та пасажирам щасливо доїхати до столиці – без порушень правил дорожнього руху.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці патрульні ,а бидло яке заважало роботі не розуміє ,що шофер наразив іх на смертельну небезпеку ,добре ,що ніхто не врізався в автобус при його розвороті .
Відповісти
Останні новини
Пасажири боронили від патрульних водія автобуса, який порушив правила руху
28 квітень, 2018, 10:12