«Ведмежа послуга»: лучани кепкують із листівок міськради

«Ведмежа послуга»: лучани кепкують із листівок міськради
У Луцьку розповсюджують листівки із інформацією щодо правильного поводження зі сміттям. Листівки, на яких зображені керівники міськради, викликали іронічну реакцію у соцмережах.

Про поширення таких листівок написав зокрема адвокат і волонтер Василь Нагорний на своїй сторінці у Facebook.

«Всунули в фіртку. Григорій Пустовіт (секретар Луцької міськради, - авт..) я далекий від політвійн в місті, але це вам хтось «ведмежу послугу» зробив. Листівка з правильною інформацією, але без опізнавальних знаків і з вашим портретом.... Самі даєте привід для запитань: скільки витрачено коштів? чиїх? навіщо фото? Я грішним ділом подумав, що вибори призначили)))» - жартує Нагорний.

Він опублікував фотографії листівок.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо виникне потреба вкинути у смітник якогось депутата, то його можна вкидати в перший-попавший контейнер ! Бо судячи із переліку заборонених до викидання використаних речей регламентуються тільки батарейки, люмінісцентні лампи, опале листя і т. п.Так що сміливо можна запхати такого обранця в смітник і, судячи із змісту листівки, це не буде порушенням .
Відповісти
Так опалення листя і є органіка. Щось я заплутатися, тут пишуть контейнер для органічних відходів, і зразу ж намальовано, що не можна викидати. Совпадєніє?
Відповісти
Це вже ні в які ворота не лізе! Те, що в цих двох розуму на нормальні справи бракує, бачимо давно, те що сміття взагалі не вивозиться - то вже не смішно.
Але навіщо глузувати з лучан? Яке може бути роздільне збирання сміття, якщо з 18 сміттєвозів їздить лише 6 і вони по факту не можуть звичайне сміття вчасто вивозити!
Ну дибіли...

Відповісти
Сміялися всім офісом, коломойський програв суд у Лондоні, баблішка поменьшає, то гречка на підкуп виборців вже дорого, от укропці почали дешевими листівками на смітті піаритись.
А найсмішніше те, що заводів з сортування та роздільної переробки сміття немає, тому сортуй не сортуй - все одно в одну купу в Брищах закопають.
Такої ідіотьської влади Луцьк ще не бачів....
Відповісти
Останні новини
«Ведмежа послуга»: лучани кепкують із листівок міськради
28 квітень, 2018, 19:26