Відомий гурт привітав доньку волинського прикордонника з Днем народження

Відомий гурт привітав доньку волинського прикордонника з Днем народження
Вокалісти гурту "Время и Стекло" привітали з Днем народження Софію Гулюк, доньку загиблого волинського прикордонника Сергія Гулюка.

Надія Дорофеєва та Олексій "Позитив" Завгородній підготували відеовітання, яке оприлюднили у фб-спільноті "Прикордонник України".

День народження дівчинка відзначала 29 квітня. Їй виповнилось 8 років. Це вже 4-й рік дівчинка святкує його без тата. Чоловік був молодшим сержантом Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Він трагічно загинув 31 липня 2014 року під час мінометного обстрілу ВІПС "Василівка" (ВПС "Амвросіївка") у районі с. Василівка Амвросіївського р-ну Донецької області.



"Днями активісти групи #ДІТИ_НЕБЕСНОГО_ЛЕГІОНУ розмістили інформацію про Софійку, кумиром якої є Надя Дорофеева. Ця інформація дійшла до гурту "Время и стекло" і Надя з Позитивом вирішили привітати дівчинку", - йдеться у повідомленні.

"Дякуєм за привітання і за здійснену мрію Софії. Вона сказала, що любить вас.. Софія була дуже щаслива. Вона навіть не змогла слово сказати від радості, лише усмішка була на все лице", - прокоментувала відео мама дівчинки Юлія Гулюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, все правильно зробили, тільки української мови не знають чи що?)
Відповісти
Останні новини
Відомий гурт привітав доньку волинського прикордонника з Днем народження
30 квітень, 2018, 22:40