Утримання будинків у Луцьку подорожчає на 30-60%, - мерія

Утримання будинків у Луцьку подорожчає на 30-60%, - мерія
Луцька міська рада планує збільшити тариф на утримання будинків на 30-60%.

Про це 12-го лютого під час оперативної наради в мерії розповіла заступник міського голови Лариса Соколовська.

З її слів, попри непопулярність цієї ініціативи серед населення, муніципалітет змушений переглянути тариф. Мовляв, вартість утримання будинків сформували ще в 2010-му році, а з того часу мінімальна зарплата збільшилася на понад 70%, а вартість матеріалів - приблизно на 50%.

«Навіть виникла загроза того, що працівникам ЖЕКів не заплатять зарплати, бо значна частина коштів, які надходять з тарифу, витрачалися саме на це», - зауважила посадовець.

Також вона відзначила, що тариф збільшиться на 30-60%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
було 1,2 грн за кв метр. тепер буде 2 грн. це 30-60%????? питання - кому 30? Соколовській?
Відповісти
Не вистачає грошей на зарплати роздутим штатам міськради?
Відповісти
Хай йде на пенсію, а її зарплата підлатає бюджет міста і заодно хай своїх протеже забере то і комунальні послуги піднімати не треба буде. (їх зарплат достньо буде)
Відповісти
Це за те, що не прибирають сходові клітки і подвір'я?
Відповісти
Яка ця жінка безсоромна і невідповідальна нехай підніме зарплату своїм працівникам щоб роботу добре робили, якщо вона піде на пенсію салютами будуть її випроваджувати.
Відповісти
все ненажеруться!!
зарплата збільшилась???цікаво де це так?
Відповісти
Буржуi, дограетесь!!!
Відповісти
а де звіти про проведену роботу по кожному будинку ( які саме, коли, скільки коштували), який обслуговує ЖЕК і де інформація про витрати ЖЕКів ( заробітні плати, угоди на постачання тих чи інших послуг, скільки оплачено), а то зовсім не зрозуміла пурга баби лариси і МЯРа
Відповісти
А невже ми повинні думати про підвищення зарплати працівникам жеку та міської ради .Я вважала що ми платимо за ЯКІСТЬ НАДАНИХ ПОСЛУГ(які нам взагалі не дають ) .Взагалі пишеться на утримання будинку .А ще кому ми повинні підняти зарплату??? А цікаво де закладена наша пенсія ??? Вона має якусь привізку хоч б до зарплати Соколовської .Нам більше не треба .Чого у 2008 році з утримання будинку вивели вивіз мусора окремою строчкою.Чого в ЖЕКАХ існують посади адміністративного характеру зарплата яких складає 2000-2300(інженер по техніки безпеки)Суть функціональних обовязків яких зводиться до того що ввечері готувала що буду готувати як спалось де дешевше купити продукти харчування.Це взагалі жак людина сидить на роботі як на каторзі ЦІЛИЙ БОЖИЙ ДЕНЬ НІЧОГО КОРИСНОГО НЕ РОБИТЬ ту ж техніку безпеки може вести секретар у начальника там корона не впаде ( може не засне за столом )Люди не знущайтесь над працівниками жеків відпустіть іх на волю дайте людям попрацювати в умовах ринку .щоб бігали цілий день не нагріваючись та думали як і що зробити щоб люди ім заплатили гроші
Відповісти
Ти б краще сама взяла та попрацювали,а то тільки язиком тут плещеш.
Відповісти
злодюгі,і так крадуть те що люди платять,так тепер ще ім стало замало і вирішили ще тарифи підняти,ніяк ненажеруться скоти,гнати мера разом з соколовською і всею братвою юльколизів та тягнивкарманівців,що народ навибирав в міськраду на свою голову!
Відповісти
Брудно в дворі, не замітається, не прибирається пале листя, гнилі яблука, не викошується трава влітку (взимку самі знаєте, як воно) впродовж 10 років, не менше. Двірник з"явився на один місяць і знов щез (років три тому). В під"їзді вибиває світло на три квартири, електрик за викликом з ЖЕКу вставляє "жучка" - це нормально? Не освітлюється вхід в під"їзд ні зовні, ні біля поштових ящиків. Поштові скриньки вкрали. В під"їзд двері ставили коштом мешканців (ніхто не відшкодував), підвал захаращений чистили, проводили світло самі мешканці після понад 10 років, як нам відрізали світло і впродовж яких двірники не очищали проходи. Відмостка обвалилася, в квартирах першого поверху вогко і холодно... ЖКП №3, вул.Генерала Кузнєцова,4.
Відповісти
у будинку не прибирається, ліфт тижнями не працює, у підвалі сиро, вологе прибирання не здійснюється. А як був сніг в підїзд неможливо було відкрити двері. Ще сумніше стає, коли починає танути сніг і з криши вся вода потрапляє у підїзд, тоді зовсім добре, просто чудово.... Влітку траву ніхто не косить. Хіба хто з мешканців будинку не вийде і не наведе порядок. Постає питання за що ми платимо???? І хочуть ще збільшити плату за утримання будинку. І не соромно про це говорити. За які послуги йдеться мова.... Яка підстава для підвищення ціни за утримання будинку??? Про що ми говоримо??? При чому тут мінімальна заробітна плата. Де якісно надані послуги. Ви краще не зачіпайте цієї теми і не збільшуйте тарифи. Я вам гарантую, що ви невдовзі станете кінозірками на всю Україну. Що це за ціни!. Чому вони вищі ніж у столиці. І ви їх фактично прирівняли до столичних зарплат. Мешканка будинку Соборності 8.
Відповісти
Останні новини
Утримання будинків у Луцьку подорожчає на 30-60%, - мерія
12 лютий, 2013, 09:32