Крик душі: у Луцьку просять встановити обмежувачі руху

Крик душі: у Луцьку просять встановити обмежувачі руху
У Луцьку просять встановити двох «лежачих поліцейських» у районі Вишкова.

Відповідну петицію зареєструвала Катерина Приходько.

«Прошу встановити штучну (дорожню)нерівність "лежачий поліцейський" на Вишкові біля садочка #18, де вже є розмітка,але водіїв,які дуууууже сильно постійно кудись поспішають це не зупиняє», - пише лучанка.

Вона зазначає, що мало хто з водіїв гальмує, щоб пропустити батьків з дітьми.

«Прошу ще звернути увагу на те, що після прокладення траси через Вишків, фури, загружені буси "літають" на величезній швидкості, незважаючи на пішохідні доріжки і людей, які ідуть по них.

Є ще одна небезпечна зона пішохідного переходу на Вишкові -це поблизу аптеки. У 2017 році на пішохідному переході було збито мужчину,який був направлений у лікарню, неодноразово водії збивали стовп біля зупинки,який розміщений на тротуарі.

Причиною цих всіх випадків є величезна швидкість,бо жоден з них не встигає затормозити. Слава Богу,що ще досі залишились усі живі і здорові», - йдеться у повідомленні.

«Ми дітей вчимо,щоб переходили дорогу лише в тих місцях,в яких це дозволено, АЛЕ ЛИШЕ В ТОМУ ВИПАДКУ, ЯКЩО ВЗАГАЛІ НЕМАЄ ЖОДНОЇ МАШИНИ. Це ж ненормально. Для чого тоді було створено пішоходи,якщо водії дотримуються правил дорожнього руху лише тоді, коли стоять патрульні?! Погодьте дану петицію і, можливо, це запобіжить нещасним випадкам», - запевняє Катерина Приходько.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А давайте на всі дороги міста положимо лежачих та будемо дихати газами, а пожежна чи скора ніколи не доїде на визов чи не довезе до лікарні хворого. Так само і громадський транспорт буде їхати як по ямам.
Є дороги, які вважаються транспортними артеріями. Чому в Луцьку немає ні одного підземного чи надземного переходу? Чому про це ніхто не говорить?
Відповісти
Всі хочуть вже і зараз перебігати з тклефоном біля вуха і не дивлячись по сторонам.Не треба вискакувати на пішоходний а впевнившись що нема автомобіля переходити вчить правила.Водійі іх знають і по правилах вас пропускають .А мужчину збили біля аптеки тому що готове тело вивалилось раптово на дорогу от і довискакувався а був би тверезий і переходдив а не вискочів як з гінделика то проблем не булоб
Відповісти
Останні новини
Крик душі: у Луцьку просять встановити обмежувачі руху
02 травень, 2018, 09:25